نقل قول نوشته اصلی توسط stchost نمایش پست ها
دوست عزیز کسی نه قصد تخریب شما را داره و نه میخواد به شخص شما چیزی بگه
چند بار در پست هاتون بنده را خطاب قرار دادید ولی چون بحث منحرف میشد جوابی ندادم و تاپیک راه خودشو بره ولی صحبت فعلیتونو نتونستم ازش بگذرم ، چون واسه افراد مبتدی ابهام ایجاد میکنه :

شما که میفرمایید 6 ساله تجربه به قول خودتون کامپیوتری دارید ، می فرمایید فایل سرور نیازی به رم نداره ، ببخشید ولی میشه بگید به چی نیاز داره ؟
واقعا شرمنده ام ولی کاملا معلومه بی تجربه هستید چون اصل فشار فایل سرور بر روی رم وارد میشه
شما اول هم قیمت را زدید 30.000 تومان و بعد از صحبت بنده و دوستان رفتید ویرایش کردید نوشتید 35000 تومان (برای ماه اول) ، کسی هم نمیگه چرا این قیمت میدید ، بنده و دوستان منظورمون اینه که معقولانه قیمت بدید
چه 60 و چه 70 تومان در ماه کفاف این حجم اطلاعات را نمیده ولی باز ماله شماست و اختیارش را دارید که رایگان هم بدید ، به شرطی که معقول باشه و با عقل جور در بیاد

موفق باشید

دوست من شما فکر میکنید سایت این آقا به اندازه رپیدشیر هستش واسه لینک دانلود شما فکر میکنید جند نفر همزمان دانلود میکنن از سایت این آقا و با چه سرعتی دانلود میکنن :دی
من فکر همه جاشو کردم و بازم میگم سرور پیشنهادی من جوابگو هست .... مگر اینکه بخواد بجز فقط لینک دانلود کارایه دیگه هم کنه درمورد قیمت هم باید بگم ما به سود خیلی کم هم راضی هستیم

بیشتر از همه چی به پورت و سرعت هارد و سی پی یو نیاز داره رم گذینه آخره البته به تناصب رم بقیه منابع هم بالاتر میره