شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
اون کاری که من گفتمو انجام دادین؟
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
من واسه سرور به سرور از این کار استفاده میکنم ولی ریسلر رو تا حالا تست نکردم
شما تست کردی؟
در هر دو روش یوزر پسورد روت لازمه من ریسلری داشتم قبلا یوزر پس روت از کجا بیارم فک کنم بهترین روش همینی باشه که آقای اشکان گفتن دارم فول بک آپهارو میگیرم تموم بشه میرم روی ssh دانلودشون کنم ری استور کنم اگر اوکی بود و انشا الله به مشکلی نخوردم همینجا میگم اگه نه که نیازمند یاری سبزتان هستیم![]()
من این کار رو قبلا انجام دادم بهترین راه و ساده ترینش همون انتقال تک به تک هاست ها هستش (گرفتن فول بک و ریستور کردن از طریق whm ) در صورتی که تعداد کم باشه.
شما به راحتی میتونی تک تک فایل ها را بک اپ بگیری و انتقال بدی
یک راه که خودتم مد نظرت بود این بود که بک اپ بگیری بری تو اس اس اچ در هوم فولدرت دانلود کنی سپس اکسترکت کنی
موفق باشید
الان یه موردی wget چطوری اتانتیکیشن بدم ؟ واسه دانلود مستقیم از رو سی پنل قبلی ؟!
سلام
احیانا centos 6 نصب نیست؟
خواهش میکنم.
بنده در مورد این ارور عرض کردم:
معمولا این بخاطر نسخه perl هست و فقط این ارور رو روی centos 6 مشاهده کردم!کد:<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd"> <html> <head> <title>500 Internal Server Error</title> <style type="text/css"> .errortype { font-family:verdana,arial,helvetica,clean,sans-serif; font-size:x-large; font-weight:bold; } .errormessage { font-family:verdana,arial,helvetica,clean,sans-serif; font-size:large; whitespace:pre; margin-left:20px; } p.errormessage { color:#ff0000; } .serverinfo { font-family:verdana,arial,helvetica,clean,sans-serif; font-size:medium; } </style> </head> <body> <h1 class="errortype">Internal Server Error</h1> <p class="errormessage">500<pre>No response from subprocess with exit signal: 0</pre></p> <hr> <address class="serverinfo">cpsrvd/11.32.2.25 Server at 76.164.222.154</address> </body> </html>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)