-
May 4th, 2012, 10:16
پاسخ : تک پرداخت - tak pardakht

نوشته اصلی توسط
mamal_h
سلام خسته نباشید سوال دارم من.
1. علاوه بر کارمزد های گفته شده برای برداشت های خروجی که 2/5 درصد برای تچاری و 1/6 درصد برای عادی هست آیا برای هر پرداخت بانک هم کارمزد بر میداره؟برای مثال یک سیستم دیگر که امکان پرداخت با اتصال مستقیم به بانک رو می دهد برای هر پرداخت 375 تومان بانک به عنوان کارمزد کم می کنه و 5% هم از کل مبلغ پرداختی شرکت برداشت می کنه. یعنی برای 4000 تومان پرداخت 375 تومان بانک کم می کنه و 200 تومان هم شرکتی که دروازه پرداخت مستقیم به بانک رو ارائه داده برداشت می کنه و در نهایت از 4000 تومان فقط 3425 تومان به حساب فروشنده واریز می کنه.
سوال من این هست توی سیستم تک پرداخت برای پراخت مثلا 4000 تومان فقط 2/5 درصد از 4000 تومان در حالت تجاری و درگاه مستقیم برداشت میشه؟یعنی 100 تومان کم می کنه و 3900 تومان واریز میشه به حساب فروشنده در نهایت؟
2. توی ویرچوال فرییر من پلاگین رو که آپلود کردم فقط ازم کد پذیرنده می خواد در قسمت تنظیمات. همین که کد پذیرنده خودم رو بدم کافیه؟ایمیل و رمز عبور لازم نیست؟ب
با تشکر شرمنده اگر سوال های من تکراری بود ولی تاپیک صفحات زیادی داشت و خوندن اون ها مشکل بود.
سلام
1 - هیچ کارمزدی توسط بانم از شما کسر نمیشه و تنها همان 2.5% میباشد .
2 - در پلاگین فقط کد پدیرندگی خود را که در منوی کاربری >> داشبورد شما میباشد قرار دهید یا اینکه ایمیلی که با آن در تک پرداخت ثبت نام کرده اید را قرار دهید .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از FARAZIRANIAN به دلیل پست مفید
-
May 4th, 2012 10:16
# ADS
-
May 4th, 2012, 12:29
دوست عزیز پلاگین یرای ویبولتین کی اماده میشه؟
-
تعداد تشکر ها از irantk به دلیل پست مفید
-
May 4th, 2012, 13:21
ایشالا همیشه موفق باشید دوست عزیز.
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
May 4th, 2012, 14:50
برای رفتن به حالت تجاری و استفاده از درگاه مستقیم بانک ملت از باید هزینه ای پرداخت کنیم؟یا اینکه فقط مشخصات رو کامل کنیم؟من فقط ثبت نام کردم هنوز مشخصات رو کامل نکردم و کارت ملی و شناسنامه نفرستادم.
-
تعداد تشکر ها از mamal_h به دلیل پست مفید
-
May 5th, 2012, 20:58

نوشته اصلی توسط
mamal_h
برای رفتن به حالت تجاری و استفاده از درگاه مستقیم بانک ملت از باید هزینه ای پرداخت کنیم؟یا اینکه فقط مشخصات رو کامل کنیم؟من فقط ثبت نام کردم هنوز مشخصات رو کامل نکردم و کارت ملی و شناسنامه نفرستادم.
برای استفاده از درگاه مستقیم باید مشخصات خود را ار ارسال فرمایید و هیچ هزینه ای ندارد .
-
-
May 5th, 2012, 21:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
foad_75

نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
بررسی میشه و اطلاع میدم .
باسلام برسی کردید ؟
خیلی ممنون
-
تعداد تشکر ها از foad_75 به دلیل پست مفید
-
May 5th, 2012, 21:43

نوشته اصلی توسط
foad_75
باسلام برسی کردید ؟
خیلی ممنون
ببخشید یادم رفت جواب بدم
شما قسمت لوگو را خالی گذاشتید که باید آدرس لوگو خود را قرار دهید
-
-
May 7th, 2012, 18:43
گویا سایت اصلی خودتون دان هست و کلیه درگاه های مستقیم و غیر مستقیم از کار افتاده
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
May 7th, 2012, 20:51
سایت چرا باز نمیشه دوستان میدونن کی حل میشه هر دو درگاه بانک جواب نمیده
http://www.takpardakht.com/
-
تعداد تشکر ها از Ndanda به دلیل پست مفید
-
May 7th, 2012, 20:54
-