-
عضو دائم
پاسخ : در خواست ioncube PHP Encoder 7.0.0.3
سلام
نظر دوستان در مورد Bcompiler چی هست ؟؟
تست کردم مشکل خاصی نداشت اما تجربه خاصی در این مورد نداریم
اگر کسی نظر در این مورد داره خوشحال میشم مطرح کنه
نصب ساده ای هم داره , احتمالاً همکاران هم مشکلی در آینده برای نصب این مورد نخواهند داشت
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
May 5th, 2012 18:11
# ADS
-
سلام،
bcompiler, جزو بهترين انکدر های open source هست (يا بهتره بگم بهترين اونا ). انتخاب خوبی کردين چون ديکد کردنش به همين راحتی نيست.
همون طور که گفتين نصبش هم کاری نداره. يه خوبيه ديگرش هم اينه که open source هست و براش gui هم ساخته شده.
اينم آموزش نصبش برای server هايی که از cpanel استفاده ميکنند.
Free PHP Encoding Extension and Tool (bcompiler and bencoder)
البته رويه ديگر سيستم عامل ها ( چه با پنل و چه بی پنل)هم نصب ميشه. تنها requirement اون هم bzip2 هست.
من تا حالا کسی يا سايتی رو نديدم که اون رو ديکد کنه البته نميگم نميشه ولی چون کمتر جا افتاده ديکد کردنش خيلی سخت و وقت گيره.
موفق باشيد.
-
تعداد تشکر ها از292122 به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
سلام
ممنون
منتظر نظرات دیگران هم هستم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
سلام
الان توی یکی از فروم ها خوندم که zend guard خیلی خفن انکد میکنه . طوری که از 2 هزار خط فقط 20 خط رو تونستن دیکد کنن که فایده نداره اونم !
فقط نمیدونم چرا دنبال کرک ـش بودن . چون من از سایت خودش همین الان دانلودش کردم
Download Zend Guard - Zend.com
-
تعداد تشکر ها ازToooPDL به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
سلام
bcompiler انکودر نسبتا خوبی بین انکودر هایی هست که نیاز به لودر دارند . میشه گفت ناشی ها نمیتونن دیکود کنن !
ولی از قدیما گفتن برای نرم افزار تجاری باید از انکودر تجاری استفاده کرد 
سلام
درسته اما ما سود خاصی از ماژول نداریم که بخوایم یک نرم افزار حدود 400 هزار تومانی را برای این مورد خرید کنید
پس عملاً به صرفه نیست
موفق باشید
-
-
عضو جدید
من يك برنامه خيلي كوچيك (فقط چندتا فايل ) رو بخوام بصورت رايگان كد كنم. از چي استفاده كنم ؟ كدومشون رايگان يك يا دو تا فايل رو كد ميكنن ؟
-
تعداد تشکر ها از iman4web به دلیل پست مفید