نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 77

موضوع: گوگل تحریم شود تا نام خلیج فارس باز گردد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

پیش فرض پاسخ : گوگل تحریم شود تا نام خلیج فارس باز گردد

سلام؛

1- یاد قیمت دلار افتاده بودم که چه جوری مردم دربارش بحث میکردن (حتی سلمونی محل وقتی موهامو کوتاه میکرد!!)
    2- خب از live یا aol استفاده کنید، حتما عین gmail گزینه import داره، من همه یاهومو اینجوری بردم روی جی میل
    3- خب راست میگن، من خودم از نقشه گوگل (که دعوا سرشه) نمیتونم بگذرم! هر جایی رو گم کنم تو این شهر درندش پیدا میکنم! چه با اسم قدیم چه اسم جدید!!!
    4- گوگل وب مستر و Analytic و اینا چی؟
    5- یوتیوب به درک! بیایید از آپارات استفاده کنیم :D
    6- حالا آرم وسط پرچم کشور که عربیه، کتاب مقدسمون هم که عربیه، زبونمون هم که با عربی مخلوط شده (تو این جمله های من چندتا کلمه عربی بوده تا حالا؟ البته به جز خود عرب!) اینم روش
    7- به حال من و شما چه فرقی داره؟ یه خلیج چه گلی به سرمون زده؟ من که کوروش و داریوش رو به خلیج ترجیح میدم.
    8- اسم شناسنامه ایش یه چیز دیگه است، تو خونه یه چیز دیگه صداش میکنن
    9- مگه به حسن آباد نمیگیم توپخونه و از این قبیل؟
    10- همون قدر که تحریم خارجی روی ما اثر داره و ما دورش میزنیم، تحریم ما هم همون نتیجه رو داره!!!
    11- ایران بازی battlefield 3 رو ممنوع کرد، EA خوشحال شد گفت به هرحال کرکش میکردن، همون بهتر که بازی نکنن!

و از این دست پست ها در این تاپیک که حتما نمونه اش دیده خواهد شد!
    ----

نه این که برام مهم نباشه، اما در بین این همه مسائل و مشکلات زندگی، توی این دنیای به این بزرگی، این باید یکی از بزرگترین دعدغه های ما باشه و چند ساعت رفرش کنیم تا ببینیم کی این تاپیکو جواب داده ما هم جواب بدیم؟ چه "تاثیری" روی زندگی ما داره که ما زندگیمون رو براش بزاریم؟
    کسی باید زندگیش رو پای این موضوع تلف کنه که یا کارش حفاظت از نام های ملی یا حتی سیاستمداره، یا کسی مثل ما که توی دنیای کوچکترین دغدغه و مشکلی نداره

در نهایت ویکی پدیا هم یک روز بسته شد در اعتراض به قانون کنگره آمریکا! چی شد؟
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

2. تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)