-
گوگل تحریم شود تا نام خلیج فارس باز گردد
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید موتور جستجوگر گوگل در ایران تحریم شود تا دوباره نام خلیج همیشه فارس را به نقشه گوگل بازگردانند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ابوالفضل قربانی امروز در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه : در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده باید کنترل قیمتها به طور جدی در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: این در حالی است که به نظر میرسد در این مورد غفلت شده است.
وی اظهار داشت: در سال جدید قیمتها خارج از فرمول و غیرمنطقی افزایش یافته و این مسئله نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: گرانیهای هولانگیز برای مردم به گونهای پیش میرود که باید از شدت ترس برای گرانی نیز نماز آیات خوانده شود.
وی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه خلیج فارس برای همیشه سند افتخار ایران زمین است، گفت: نام خلیج فارس میراثی کهن و جاودان برای ایران اسلامی به شمار میرود در حالی که نقشه گوگل خلیج فارس را حذف کرده است.
قربانی تاکید کرد: باید موتور جستجوگر گوگل در ایران تحریم شود تا دوباره نام خلیج همیشه فارس را به نقشه گوگل بازگردانند.
-
تعداد تشکر ها ازshazo به دلیل پست مفید
-
May 5th, 2012 14:18
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : گوگل تحریم شود تا نام خلیج فارس باز گردد
من هم Home Page مرورگر را از سایت گوگل به سایت bing.com تغییر دادم.من صبح این خبر را از اخبار سراسری رادیو ایران شنیدم و از مردم درخواست کرد که کاربران ایرانی از موتور جستجوگر گوگل دیگه استفاده نکنند.
از این به بعد سعی می کنم کمتر برم گوگل و از سرویس جیمیل دیگه استفاده نمی کنم.
من در تعجبم اخه چرا این کار رو کرده با وجود این همه اسناد و مدارک بازم این شرکت رفت به سمت عرب ها
دیگه از گوگل استفاده نمی کنم
-
تعداد تشکر ها از shahmoradi به دلیل پست مفید
-
من هم دیگه جستجو نمیکنم تا ورشکست کنه و بیاد دست و پامو ببوسه :|
-
تعداد تشکر ها ازmilade به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
تحریم بشه که به نفع عرب ها می شه. فرض کنید کسی تو ایران از گوگل استفاده نکنه ، خوب نکنه در عوض همش می شه خلیج عربی ...
-
-
عضو انجمن
گرچه موتورجستجو گر گوگل از همه بهتر بود ولی بیاییم از سرویس های دیگر استفاده کنیم به نظر من bing.com جایگیزین مناسبی برای گوگل باشه
-
تعداد تشکر ها از shahmoradi به دلیل پست مفید
-
من هم ديگه استفاده نميكنم
-
-
به جاي تحريم اي كاش يه سايت ايجاد مي شد و از گوگل خواسته مي شد كه اين روش رو عوض كنه.. اين همون گوگلي كه لوگوي خودش رو براي
عيد نوروز عوض كرده بود..
-
-
سلام
جالب تر اینه که، شرکت بزرگی که خودش ادعای مبارزه با نقض کپی رایت رو داره، بارها علیه خودش شکایت هایی در همین مورد شده.
تازگی هم : گوگل به علت دستکاری مرورگر اپل هم جریمه می شود | مجله اینترنتی مفیدترین
از نظر جاسوسی از کاربران هم که گوگل چیزی کم نمیزاره.
این هم از این اقدامش که باز هم تکرار شد.
-
-
تحریم گوگل کار بسیار سختی هست چون خیلی از کارهایی که ما میکنیم برمیگرده به گوگل
اما یک راه بهتر هست یک جا خوندم که اگر 5 هزار نفر یا 50 هزار نفر با هم یک درخواست را به گوگل ارسال کنند گوگل طبق قوانینش مجبور هست این قبول کنه این راه اصولیش هست
تحریم کردن گوگل یک جورایی کار بچه گانه است
چون ما صد در صد به گوگل نیاز داریم تا گوگل به ما
-
تعداد تشکر ها ازSEOmoz به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
SEOmoz
تحریم گوگل کار بسیار سختی هست چون خیلی از کارهایی که ما میکنیم برمیگرده به گوگل
اما یک راه بهتر هست یک جا خوندم که اگر 5 هزار نفر یا 50 هزار نفر با هم یک درخواست را به گوگل ارسال کنند گوگل طبق قوانینش مجبور هست این قبول کنه این راه اصولیش هست
تحریم کردن گوگل یک جورایی کار بچه گانه است
چون ما صد در صد به گوگل نیاز داریم تا گوگل به ما
درسته
ولي بازم بي تاثير نيست
-