سلام
من دنبال کامپوننتی هستم که نمونه کارهامو بذارم توی سایت که جالب باشه اگر واترمارک هم کنه عالیه و به دنیال این هستم گالری تصاویر مختلف توی سایت داشته باشم
لطفا گالری های تست شده را معرفی کنید به همراه لینک
ممنون از لطفتون
سلام
من دنبال کامپوننتی هستم که نمونه کارهامو بذارم توی سایت که جالب باشه اگر واترمارک هم کنه عالیه و به دنیال این هستم گالری تصاویر مختلف توی سایت داشته باشم
لطفا گالری های تست شده را معرفی کنید به همراه لینک
ممنون از لطفتون
هر کدوم مزیتی دارند ولی
MorfeoShow یا گالری ویژه طراحان که تو جومینا هست خوبه چند قالب مختلف داره
میتونید بدید روح الله بلوردی براتون بنویسه ! یک طرح اختصاصی و شیک ! www.persiandesigner.ir
باشه همین رو دانلود میکنم نصب میکنم خوب بود همینجا میگم
لینک دانلودش در زیر :
گالری تصاویر نسخه طراحان جومینا
joom gallery هم هست. امکان واترمارک هم داره. سالهاست استفاده میشه و خیلی معروفه.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
این ماژول تست شد و بعد از چند هفته کار کردن به این نتیجه رسیدم که مازول جالبی نیست و اصلا اونقدر که ازش تعریف شده به درد بخور نیست
بزرگترین ایراد این ماژول اینه که خودش اتوماتیک عکس ها ریسایز نمیکنه و خودتون باید براش تعریف کنید چطور ریسایز کنه و کسانی مثل من که عکسهای واید و با سایز های مختلف استفاده میکنن نمیتونن با این ماژول کنار بیان
در ضمن در قسمت افکت های فلش این ماژول فارسی ها رو جدا میکنه و برعکس مینویسه به طوری که قابل خوندن نیست
افکتهای جالبی داره ولی در نهایت ماژول به درد بخوری نیست
فوکا رو هم تست کنید
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
لطفا یه گالری معرفی کنید خودش اتوماتیک ریساز کنه و دسته بندی خوبی برای دید کاربر داشته باشه
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)