نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: Webtropia (myloc) مالی گرا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    744 پست

پیش فرض پاسخ : Webtropia (myloc) مالی گرا

نقل قول نوشته اصلی توسط cartman10mpi نمایش پست ها
    اگه اون نوشته به زبان فارسی تو همین فروم بود همه به این چشم نگاه میکردند که مشتری صبور نیست ، و یا حتما ریگی به پاهاش هست ، حالا چون طرف به انگلیسی نوشته دلیل نمی‌شه بزرگش بکنید موضوع رو و بخواهید اینجا همون موضوع رو باز بکنید در صورتی‌ که مخاطبی در این فروم نداره(و یا شاید از نظر شما داره!!!!!!)
    از این جور شکایت‌ها در مورد تمامی سرویس دهنده‌ها می‌شه پیدا کرد در "wht" .
    در هر صورت دلیل اینکه اینجا تاپیک رو کپی‌ کردید ، شخصاً نفهمیدم ، بیشتر به نظر میاد حساب شخصی‌ باشه !
    ایشون مشکلشون با من هست و من هم چون سرور از مای لوک ارائه میدم دارین به خودشون زحمت میدن که مای لوک رو خراب کردن. و اینجا رو با مهد کودک اشتباه گرفتن
    حالا مشکلشون با من چیه؟ سر یک عکس که از سرعت دانلود ovh گرفته بودن و گفته بودن پورت 100 بالای 20-30 مگابایت بر ثانیه دانلود میده (دقیق یادم نیست )و من بهشون گفتم این در هیچ صورتی امکان نداره و از لن 100 مگابیت بیشتر از 12 مگابایت بر ثانیه دانلود نخواهیم داشت. حالا چه ovh ، چه هر دیتاسنتر دیگه ای
    این کار ایشون هم اصلا درست نیست که تاپیک 2010 رو از wht گذاشتن اینجا در صورتی که نه نماینده ای از مای لوک و نه فرد شاکی هست.

2. تعداد تشکر ها ازphp.source به دلیل پست مفید

عضو انجمن آگونیس آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    2,139
    تشکر شده در
    855 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط php.source نمایش پست ها
    ایشون مشکلشون با من هست و من هم چون سرور از مای لوک ارائه میدم دارین به خودشون زحمت میدن که مای لوک رو خراب کردن. و اینجا رو با مهد کودک اشتباه گرفتن
    حالا مشکلشون با من چیه؟ سر یک عکس که از سرعت دانلود ovh گرفته بودن و گفته بودن پورت 100 بالای 20-30 مگابایت بر ثانیه دانلود میده (دقیق یادم نیست )و من بهشون گفتم این در هیچ صورتی امکان نداره و از لن 100 مگابیت بیشتر از 12 مگابایت بر ثانیه دانلود نخواهیم داشت. حالا چه ovh ، چه هر دیتاسنتر دیگه ای
    این کار ایشون هم اصلا درست نیست که تاپیک 2010 رو از wht گذاشتن اینجا در صورتی که نه نماینده ای از مای لوک و نه فرد شاکی هست.
    بنده یک مسئله خیلی کوچیک رو خدمتتون عرض کنم
    قبل از اینکه شما اصلا اسم این دیتاسنتر رو شنیده باشید حدود 8الی 10 ماه پیش حداقل ما از این سایت سرویس می گرفتیم
    پورت و هزینه ی بسیار مناسبی دارند ولی واقعا از لحاظ سرویس دهی و پشتیبانی ضعیف هستند و دقیقا متنی که عنوان این پست قرار گرفته شده است صحیح هست
    اتفاقا با همکارمون امروز صحبت این مسئله بود که بزودی یک review از این سایت ارائه بدهیم تو انجمن
    (3تا سرور کنسل کردیم هنوز برامون فاکتور صادر می شه حتی یک دفعه بدون اجازه از حساب ما پول کم شده که شکایت کردیم ازشون....)
    OldProfile

4. تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    744 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط آگونیس نمایش پست ها
    بنده یک مسئله خیلی کوچیک رو خدمتتون عرض کنم
    قبل از اینکه شما اصلا اسم این دیتاسنتر رو شنیده باشید حدود 8الی 10 ماه پیش حداقل ما از این سایت سرویس می گرفتیم
    پورت و هزینه ی بسیار مناسبی دارند ولی واقعا از لحاظ سرویس دهی و پشتیبانی ضعیف هستند و دقیقا متنی که عنوان این پست قرار گرفته شده است صحیح هست
    اتفاقا با همکارمون امروز صحبت این مسئله بود که بزودی یک review از این سایت ارائه بدهیم تو انجمن
    (3تا سرور کنسل کردیم هنوز برامون فاکتور صادر می شه حتی یک دفعه بدون اجازه از حساب ما پول کم شده که شکایت کردیم ازشون....)
    وقتی kvm همیشگی در اختیار مشتری قرار میگیره فکر نکنم لازم باشه که پشتیبانی بخواید
    فقط میمونه بحث شبکه که 1بار ما سر سابنت جدیدمون مشکل خوردیم و خدارو شکر 1 روزه حل شد.اونم دلیلش باز مربوط به نحوه کاری خودمون با این دیتا سنتر بود
    شما چون تجربه کاری با اینجا رو دارید این کار شما قابل تحسین هست و حق انتقاد دارید. ولی این آقا .... :دی

6. تعداد تشکر ها از php.source به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط php.source نمایش پست ها
    وقتی kvm همیشگی در اختیار مشتری قرار میگیره فکر نکنم لازم باشه که پشتیبانی بخواید
    فقط میمونه بحث شبکه که 1بار ما سر سابنت جدیدمون مشکل خوردیم و خدارو شکر 1 روزه حل شد.اونم دلیلش باز مربوط به نحوه کاری خودمون با این دیتا سنتر بود
    شما چون تجربه کاری با اینجا رو دارید این کار شما قابل تحسین هست و حق انتقاد دارید. ولی این آقا .... :دی

مگه قرار هست من با هر جا کار میکنم بیایم بگم؟؟؟ !!! مطمئن باش از شما بیشتر با این دیتاسنتر کار کردیم!!!

در مورد این دیتاسنتر هم خودتون قبلا نکاتی جالبی رو گفتین
    http://www.webhostingtalk.ir/f11/46469/#post426112
    حالا خرید داشتید؟
    می دونید که برای آی پی ه 75 یورو ست آپ میگیرن؟
    می دونید که هزینه کارمزد پی پال و .. پای شماست(حدود 9 یورو)
    می دونید که سرور 16 گیگ رم با VMware مشکل داره و نیاز به یک سری تنظیمات خاص هست؟
    می دونید که برای پرداخت ماهانه 10 یورو بر روی هزینه سرور افزوده میشه؟
    می دونید اگه گذارش تخلف بیاد چکارمیکنن؟
    و ....
    باز هم مثل بقیه آفر بدید 2 تا بفروشید سومی رو بمونید چکار کنید
    بعد اسم دیتا سنتر بد در بیاد
    به هر حال موفق باشید

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

هر درخواست پشتیبانی هم مبلغی بر روی صورت حساب ماه بد افزوده میشه.

---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------

این هم یک سری دیگه

http://www.webhostingtalk.ir/f11/464...tml#post426693

خیر.
    نگارانی نداره. گفتم بدونید که بعد مثل همین آقا امید گیر نکینید. بد کاری کردم اطلاع دادم؟(اگه متضرر شدید بگید) من تو تاپیکم گفتم چیزی که بیاید از من بگیرید یا نگیرید؟
    دیتاسنتر مای لوک یکم حیله گره و باید 100% احتیاط کنید. راست برید به یه نحوی پول میگیرن. تا داغ هم هست صداشون در نمیارن. سررسید بعدی یهو میبینی رقم بالاتره
    سرور 180 تومنی شما 75.5 یورو در میاد که با قیمت روز در میاد حدود 200 تومان.البته اگه به صورت ماهانه قرارداد نبندید 10 دلار کم میشه اما موقعی که پولشو ندید کلسرور ها بسته میشه. سفارش جدید داشتیم میگیم شما برامون خرید کنید

8. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

عضو انجمن آگونیس آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    2,139
    تشکر شده در
    855 پست

پست به دلیل عدم ایجاد لخوری میان دوستان و همکاران ویرایش شد
    ویرایش توسط آگونیس : May 5th, 2012 در ساعت 23:22
    OldProfile

10. تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)