سلام
CPU که خوب دسکتاپ هست. اما با توجه به اینکه دیگر منابع نیز زیاد بر پایه ی سرور جمع نشدن ، میشه گفت مناسب هست برای این سرور.
مهمترین اصل در این سری از سرورها این هست که شدیدا بر روی هارد حساس باشید! این هارد ها (مثل سی پی یو) دسکتاپ هستن و نهایتا روی هر کدوم بین 10 تا 15 وی پی اس (Maximum) میشه ایجاد کرد.
اما اینکه 15 سرور مجازی قابلیت داره خیر. کاملا اشتباه هست. قابلیت داره منتها بسته به اینکه شما چطوری سرویس میدید! مثلا برای یک سرویس با رم 512 مگابایت اگر بیاین 1 سی پی رو کاملا باز بذارید تا بتونه نهایت استفاده رو بکنه یعنی نزدیک به 3 گیگارهتز از سی پی یو بکشه مثلا 10 تا وی پی اس هم نمیتونید بیارید روی سرور!
مدیریت منابع بسیار مهم هست...
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
سرعت لینک هم مناسب هست. 100% اختصاصی نیست اما کیفیت زیاد بدی هم نداره....
با 1 دونه فایل که نمیشه تست کرد اما من 3 تا فایل رو همزمان گذاشتم برای دانلود ، مجموعا نزدیک به 800 مگابیت تونستم از پورت بکشم.... در بازه ی حدود 15 دقیقه مدام مانیتور کردم و همینطور بود
در 4 زمان مختلف تست کردم این عدد پایین و بالا شد. تا 900 مگابیت هم رفت و تا 600 مگابیت هم اومد. اما در کل میشه گفت راضی کننده هست پورت.