ببین بحث را منحرف نکن
شما فیزیک خوندی
باید اینو با یه چیزی بفرسته
ببین اول نیاز به یک وسیله داره حالا لیزر یا عدسی یا هر چیز
اون باید تابش بیشتری نسبت به تابش ماه داشته باشه
آیا بشر توانسته چنین چیزی کشف کنه
مسلما خیر
ادمی هنوز نمی فهمه که 95 درصد سرطان ها چطور درمان می شن
تو درباره علم ادمی حرف می زنی
کدوم علم
ببین انسان بعضی چیزا را باید قبول کنه ولی بعضی چیزا برخلاف طبیعت و علم بشری هست و عقل حکم می کنه که نپذیره
اگر شما اینو قبول داشته باشی و بپذیری خوشبتانه باید بگم در خیال سیر می کنی
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
هر وقت انسان یک مورچه ساخت این عمل را انجام می دهد
اگر علمی بخوایم بگیم به نظر من اصلا امکان نداره:
1. نوری فراتر از نور خورشید اونم با این فاصله از کره ی زمین به سطح کره ی ماه در این وسعت بتابه که نور خورشید بره کنار و نوری که انسان انداخته روی ماه اینقدر زیاد باشه که تو چشم بیاد
2. همین چند وقت پیش اخبار داشت درباره علم فضایی و مشکلات کنونی صحبت میکرد که میگفت هنوز دانشمندان فضایی کامل نتونستن مشکل سرعت ماهواره ها در قمر زمین را برطرف کنن به دلیل این که هنوز به علم کافی درباره مقابله با نیروی جاذبه زمین و جو دست نیافتن و توانایی کنترل سرعت و تخمین سرعت ماهواره در ساعات مختلف با گردش زمین را ندارن و هنوز در حال تحقیق هستن به همین دلیل هست که در کانال های ماهواره ای که از چند ماهواره برای ارتباط استفاده میشه بعضی وقت ها تصویر میره و دچار قطعی میشه به مدت چند ثانیه و ...
بعد طبق نظریه اول حالا هیچی طبق نظریه دوم یعنی تونستن زمان حرکت ماه به دوز زمین را تخمین بزنن و دقیقا با اون زمان نور را بتابن که از ماه اونور تر نره یا عقب تر نره و کامل تصویر روی ماه نقش ببنده؟
ویرایش توسط RoobinaServer : May 4th, 2012 در ساعت 01:55
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
بابا یه عکس گذاشته فقط
حالا بخواد این کار را هم بکنه فک میکنید کل ماه رنگی میشه ؟
نمیشه اینجوری که همه علم همه جا به هم میریزه
ولی خوب بالاخره نشدنی هم نیست که مثلا ما رو ماه یه عکس 1 نقطه رنگی ببینیم !!!
حالاا مثلا گفتم گیر ندید که چرا گفتم ولی رو کل ماه واقعا غیر ممکن به نظر میرسد (شایدم ما زیادی عقبیم!!!
منتظر میمونیم ببینیم چی میشه![]()
نمیشه! شایدم بشه! اما اون شب نمیشه! آخه اون تاریخ میشه ماه شب 14 که قرص کامله و بقول دوستان نمیشه با خورشید در افتاد! اما اگر بندازن شبی که ما تاریکه شاید بشه! البه بازم بعیده!
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
البته خبر کار تبلیغاتی خودش رو کرده و دیگه لازم نیست کار انجام بشه!
جالبه داره میشه
----------------------------------
Hostine.net | هاستینه
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس - رداستیشن - هاستینه
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اصلا" بحثم سر اینت نیست که کاری که میخوان انجام بدن امشب انجام خواهد شد یا نه ولی خواستم چند نکته رو بگم
اولا" شما داری سرطلان رو به فیزیک ربط میدی ؟ دقیقا" چه ربطی داشت من هنوز نفهمیدم
بعدشم شما در مورد خلق مورچه حرف زدید
در سال 2003 اولین انسان به صورت کاملا" شبیه سازی شد در محیط کاملا" ازمایشگاهی
البته نمیگم خلق شد ولی شبیه سازی شد
من این پدیده هیچ کجاشو غیر علم بشری نمیدونم
شم
ام اگه منطقی میخواید بحث کنید در مورد فیزیک حرف بزنید در خدمتم
با سلام
خدارو شکر یکی علمی حرف زد
شما تصور کنید یه لامپ 1000 وات رو در فاصله ی دور قرار بدید بعد در فاصله 1/10 اون لامپ 1000 وات یه لامپ 200 وات قرار بدید به نظر شما نور کدوم بیشتر روز زمین میوفته ؟
بنابر علم فیزیک نور 200 وات میوفته روی زمین و بیشتر خود نمایی میکنه
2. ببین دوست عزیز بله این چیزی که شما گفتید کاملا" ثابت نشده و دانشمندان دارن روش فکر میکنن
ولی دقیقا" نوز چه ربطی داره به جاذبه ی زمین یا ماه ؟ نور کاملا" فارغ از جاذبه عمل میکنه البته به صورت نسبی چون به صورت خیلی کمی تاثیر داره
در مورد سوال دومتون مربوط به علم نجوم میشه به صورت مدل فضایی حدود نیم ساعت بعد محل قرارگیری ماه تخمین زده میشه حالا شاید کمی دچار خطا بشن که مطمئنن پپیسی همچین خرجی رو نمیکنه بدون کمترین تحقیق
بعدشم در مورد زمان دقیق گردش ماه به دور خوردشید یه سوال از خدمتتون دارم عدد پی تا حالا مقدار دقیقش پیدا شده؟
WoW . یعنی از اینجا میتونیم لوگوشو ببینیم ؟
از مدیران خواهش میکنم یه قسمت اضافه کنند به اسم علم فیزیکمن همیشه فیزیک 1.5 میشدم
![]()
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)