ببخشید قول میدم دیگه تو این تاپیک چیزی نگم تا استارتر عزیز ازم ناراحت نشد
دوستان ممنون میشم تو این تاپیک کمکم کنید
سوالاتی پیرامون وایمکس ها
منتظرم و با تشکر
از آقا امید عزیز بازهم معذرت میخوام
ببخشید قول میدم دیگه تو این تاپیک چیزی نگم تا استارتر عزیز ازم ناراحت نشد
دوستان ممنون میشم تو این تاپیک کمکم کنید
سوالاتی پیرامون وایمکس ها
منتظرم و با تشکر
از آقا امید عزیز بازهم معذرت میخوام
ممنون
پس با این حساب کدوم رو بگیرم؟ 128 برام کمه و اربر خانگی هم هستم...دوستان اطلاعی دارند که این جیبی ها به چه صورته؟ منظورم جیبی های مبین نت هست...ایرانسل هنوز منطقه ما رو پوشش ندده . اما مبین چرا . حال سوال اینه که ما ماهاینه باید 8 تومان طرح کم مصرف این مبین نت رو با سرعت 128 داشته باشیم. قیمت مودم هم فکر کنم بعدش 110 تومان هم برای مودمش بدیم...درسته یعنی میشه نردیک 200
حالا توی طرح های ویزه مبین نت گفته مودم رایگان میده و مثلا جیبی رو الانه دویست تومان زده ... شرکت ارتباطات مبین نت :: تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران :: اینترنت پرسرعت بی سیم :: اینترنت شخصی :: تلفن اینترنتی :: شبکه های مجازی اختصاص
تخفیف برای همه مودم ها هست یا فقط این یکی که شما دارید؟ سرعت دانلودت چنده ؟راستی الان ایرانسل جشنواره داره 50 درصد تخفیف در قمیت مودم همینی که من دارم میده با قمیت 49000 تومان
مورد دیگه اینکه دسترسی به خط تلفن نداریما . آیا این وایمکس تلفن میخواد؟
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
هم ايرانسل دارم هم مبين نت
جديدا مبين نت داره بازي در مي ياره قطعي زياد داره افت سيگنال زياد داره
اما جدود 1.5 سال كه ايرانسلم فعاله شايد كلا 1-2 بار قطع شده باشه
2 مگ نامحدود ايرانسل عاليه براي دانلود
هر كدوم رو خواستي بگيريي بگير فقط مودم داخلي بگير مودم خارجي نگير كه خيلي درد سرداره
(اگه منظقه اتون انتن دهي خوبي نداشته باشه مجبوريد مودم خارجي بگيريد كه روي پشت بام نصب ميشه ) با هر بادي هم احتمال بهم خوردن سيگنالتون هست وقطعي
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
سرعت دانلود روي 1 مگ : 130-140
روي 2 مگ 255-260
512 حدود 65-70
دوستان جالبه که بدونید مبین نت اگر تو حرکت باشید نتش قطع میشه
یکی از دوستای من مسئول فروشش هست. می گفت اینجوریه![]()
دوست عزیز این موضوع به صورت 100% نیست .بستگی به سرعت و منطقه جغرافیایی شما دارد !!
و جالب تر اینکه بهتر است بدانید طبق قوانین جاری کشور ارائه خدمات دیتا به به صورت سیار به هر طریق به کاربر اکیدا ممنوع می باشد ! این یکی از قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور است ! یعنی به کاربر در حال حرکت قانونا نباید خدمات اینترنت ارائه شود ! هر چند gprs در حال حرکت هم قابل استفاده است . اما کلا از نظر قانونی غیر مجاز است !
ممنون
ایرانسل خیلی گرونه که...ببینید کاربر خانگی هستم و بنابراین بیشتر از 128 نمیدن
دوما در بین مودم ها مودم داخلی / جیبی مبین نت یا همراه ایرانسل / یو اس بی مودم ایانسل کدوم رو توصیه میکنید؟ آنتن دهی شاید متوسط باشه خوب نیست . حالا با این شرایط کدوم رو شما میگیرید ؟ :
مودم جیبی مبین نت رو با مودم رایگان انگار زده سالانه 200 تومان
مودم همراه وایمکس ایرانسل رو هم زده 199900 تومان بعدش باید ماهانه هم طرح بگیری
با این حساب مبین نت رو بگیرم یا ایرانسل ؟
اینم دلیل: شرکت ارتباطات مبین نت :: تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران :: اینترنت پرسرعت بی سیم :: اینترنت شخصی :: تلفن اینترنتی :: شبکه های مجازی اختصاص
مودم داخلی رو نمیشه با لپ تاپ استفاده کرد؟ حتما باید یه جای ثابت نصب بشه و میتونیم جابه جاش کنیم؟
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
آقا رامین تست شدهنصف شیراز و بهترین جاهاشو تست کرده طرف. اما قطع میشه. حتی ما یک شب نشستیم تو پنلش دقیقا نشون می داد هر یوزری کجای شهر آنلاین هست.بعد هر کسی تکون می خورد آف میشد . تا زمانی که ثابت میشد دوباره آن میشد.
آخه تو تبلیغش نشون میده طرف تبلت دستشه هی ورجه ووورجه می کنه
گزینه اینترنت در حرکت ممنوع رو هم نمیدونستم . جالب بود
ویرایش توسط payam_shzbax : May 3rd, 2012 در ساعت 19:35
مودم داخلي مبين رو كار كردم اوكيه
و به لپ تاپ هم وصل ميشه و 4 پورت خروجي داره كه ميتونيد به 4 دستگاه همزمان وصل بشه
و محدوديتي هم نداره شما هرجا برق داشته باشيد ميتونيد مودم رو استفاده كنيد
هم منزل و هم محل كار
ميتونيد از طرح هاي مبين استفاده كنيد كه مودم رايگان برات دربياد البته محدوديت حجمي داريد
و اينكه از ساعت 2 شب تا 8 صبح ترافيلك رايگان
تشکرمودم داخلي مبين رو كار كردم اوكيه
و به لپ تاپ هم وصل ميشه و 4 پورت خروجي داره كه ميتونيد به 4 دستگاه همزمان وصل بشه
و محدوديتي هم نداره شما هرجا برق داشته باشيد ميتونيد مودم رو استفاده كنيد
هم منزل و هم محل كار
ميتونيد از طرح هاي مبين استفاده كنيد كه مودم رايگان برات دربياد البته محدوديت حجمي داريد
و اينكه از ساعت 2 شب تا 8 صبح ترافيلك رايگان
مودم های داخلی وای فای نداره و فقط با برق کار میکنه درسته؟
مودم های جیبی مبین نت شارز میشه فر کنم و با یو اس بی لپ تاپ هم شارز میشه ... همچنین وای فای داره ...
مودم جیبی یکسال با 128 در میاد 200 تومان یا 15 گیگ
داخلی 1 گیگ میشه 250 تومان سالانه و داخلی 18 دویست تومان سالانه
من از این بایت در محیط های مختلف استفاده کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)