اونی که آنها روی سایتشون گذاشته بودند که روی سرور من کار نکرد. همه چی php , curl , openssl رو هم دوباره compile کردم نشد که نشد شما تست کن شاید شانس شما بگیره :دی .
پاسخگویی پرداخت امن از نظر تیم فنی واقعا دلسرد کننده بود . زنگ زدم برای پشتیبانی ماژول ها در ابتدا که متوجه نمیشدند بعد هم تلفن مسئول ماژول ها رو دادند که جوابگو نبود . شب هم مجدد مزاحمشون شدم جواب دادند گفتند کل اطلاعات سرور ، whmcs هاستی که سایت روش هست رو بدم بهشون تا بررسی کنند . که خوب دوست نداشتم این کار رو کنم و developers.paypaad.ir هم عملا نکرده اند یک فرومی بالا بیاورند تا مردم بتوانند همانجا پیگیر مشکلاتشان بشوند . یا مثلا الان چند فاکتور تست برای خودم پرداخت کردم که تست کنم معلوم نشد پوله کجا رفت و کی برمیگرده . زرین پال و پارس پال باز یک پنلی دارند فوری اس ام اس میاد آدم میتونه درخواست واریز بزنه باز زرین پال هم برای سطح تایید عادی نقره ای 2.5 % کم کردن و 4 روز بعد واریز کردنش اذیت کننده هست .
پارس پال تازه شروع کردن و 1 % کم میکنه و پرداخت فوری 6 ساعته به صورت کارت به کارت با کسر 500 تومان دارند که فعلا من خیلی ازشون راضی هستم . کارکردن با پنل این ها فعلا که برای من گیج کننده بوده امیدوارم روالش رو یاد بگیرم.