-
عضو انجمن
پاسخ : ماژول پرداخت امن پاسارگاد برای whmcs
این مشکل رو من با whmcs 5.0.3 دیده ام . با ماژول های دیگه این مشکل رو ندارید ؟ من صبح که داشتم تست می کردم با سایر ماژول ها هم همین طوری میشد. lمرحله آخر بعد از ثبت نهایی سفارش جدید و قبل از آغاز به پرداخت صفحه سفید میشه. هیچ اررور خاصی هم نمی ده . الان در فروم خودشون سرچ می کنم اگر چیزی پیدا کردم میگم . شما هم خبری پیدا کردید اطلاع بدید .
-
-
May 2nd, 2012 18:44
# ADS
-
واقعا ممنون من با whmcs 4.5.2 این مشکل را دارم
زرین پال هم دارم که بدون مشکل کار میکند
ولی این پرداخت امن پاسارگاد که گرفتنش این همه دنگو فنگو امضا و اسکن داشت این هم به مشکل میخورد ادم دلسرد می شود
10 بار درگاه بانک ملت را درخواست دادم ولی هنوز هنوزه خبری نشده و حداقل خبری هم نمیدند که اره به دست ما رسیده نرسیده خواندیم میدیم نمیدیم ( بانک ملت را میگم )
ویرایش توسط kiapmc : May 2nd, 2012 در ساعت 18:49
-
-
عضو انجمن
به نظرم اگر که لایسنس whmcs را دارید بهتره آپگرید کنید اسکریپتتون رو چون نسخه 6 اش رو هم اعلام کرده اند که به زودی ارائه میشه و یک سری از فانکشن ها مثل پنل ریسلرکلاب ( logicBox ) دیگه توسط whmcs های قبل از 5 پشتیبانی نمیشه . بله برای بانک ملت هم بین درخواست دادن تا ارسال پاسخ یک 10 روزی وقفه افتاد برای من هم . هنوزم فرصت نکردم روی ماژول آنها کار کنم . اما مثل اینکه ساده تر و بهتر از پرداخت امن باشه راه اندازیش.
به هر حال فکر کنم از موضوع این تاپیک داریم خارج میشیم . سایر بحث اون مشکل whmcs رو در تاپیکی جدا پیگیر بشیم بهتره . چون سفید شدن صفحه هم میتونه از آدرس باز نشدن باشه هم اررور های انواع ماژول ها مثل تنظیم خود ماژول ساخت اکانت سی پنل . یا hook ها و addon های مختلف . پیدا کردنش خیلی دردسره.
WHMCS white screen after order? [Archive] - Web Hosting Talk
-
-
خدا به داد ما برسه
بانک ملت یک ماهی هست سفارش دادم 2 هفته پیش هم دوباره درخواست دادم که شاید یادشون رفته
ولی این افتضاح سیستم بانکی همه چیز را به هم ریخته به قول دوستان مملکت داریم
ممنون دوست من ولی هر کاری کردم مشکل حل نشد
این کد اصلی که در سایت پرداخت امن پاسارگاد را کسی تست کرده فکر کنم اون مشکلش کمتر از این باشد حداقل شاید ؟؟؟
-
-
عضو انجمن
اونی که آنها روی سایتشون گذاشته بودند که روی سرور من کار نکرد. همه چی php , curl , openssl رو هم دوباره compile کردم نشد که نشد شما تست کن شاید شانس شما بگیره :دی .
پاسخگویی پرداخت امن از نظر تیم فنی واقعا دلسرد کننده بود . زنگ زدم برای پشتیبانی ماژول ها در ابتدا که متوجه نمیشدند بعد هم تلفن مسئول ماژول ها رو دادند که جوابگو نبود . شب هم مجدد مزاحمشون شدم جواب دادند گفتند کل اطلاعات سرور ، whmcs هاستی که سایت روش هست رو بدم بهشون تا بررسی کنند . که خوب دوست نداشتم این کار رو کنم و developers.paypaad.ir هم عملا نکرده اند یک فرومی بالا بیاورند تا مردم بتوانند همانجا پیگیر مشکلاتشان بشوند . یا مثلا الان چند فاکتور تست برای خودم پرداخت کردم که تست کنم معلوم نشد پوله کجا رفت و کی برمیگرده . زرین پال و پارس پال باز یک پنلی دارند فوری اس ام اس میاد آدم میتونه درخواست واریز بزنه باز زرین پال هم برای سطح تایید عادی نقره ای 2.5 % کم کردن و 4 روز بعد واریز کردنش اذیت کننده هست .
پارس پال تازه شروع کردن و 1 % کم میکنه و پرداخت فوری 6 ساعته به صورت کارت به کارت با کسر 500 تومان دارند که فعلا من خیلی ازشون راضی هستم . کارکردن با پنل این ها فعلا که برای من گیج کننده بوده امیدوارم روالش رو یاد بگیرم.
-
-
اگر این پارس پال مورد اطمینان هست لینکش را بدید تا ما هم بریم حداقل از پرداخت امن پاسارگاد بهتر است
-
-
عضو انجمن
والا تو این مملکت که به هیچ چیز خاصی نمیشه اطمینان کرد شب میخوابی صبح پا میشی کن فیکیون میشه همی چی . اما تا الان که من کار کردم و پرداخت هاشون سریع بوده . حالا اگر مثل زرین پال روز به روز با شلوغ شدن سرشون پرداخت هاشون دیرتر نشه نمی دونم . 2.5 % ها رو که میگیرن . با اون حجم تراکنش ها هم که خوب بالاخره همه فوری درخواست پرداخت نمی زنن که اینها پول رو بلوکه می کنند تا بیشتر براشون بصرفه . نمی دونم والا.
-
-
راست میگی این پرداخت امن پاسارگاد را باید راه اندازی کنیم چون هم حداقل مورد اطمینان هست هم کارمزد ندارد هم مستقیم به حسابمون واریز میشه
راستی دوستان کدی دارند که طرف اسم - ایمیل و مبلغ را بزند و مستقیم وارد درگاه پرداخت امن پاسارگاد شود مثل پرداخت اسان زرین پال
-
-
عضو انجمن
برای white screen و هنگ کردن بعد از ارسال سفارش گفتن که با افزایش رم و memory limit , max_execution time limit مشکل رفع میشه . مال من 32 بود کردمش 128 و الان با وجود اینکه مقداری طول میکشه اما دیگه صفحه سفید نمیده . احتمال زیاد رفع شد مشکلش .
Blank Page after select payment option - WHMCS Forums
-
-
دوستان مال خود درگاه پرداخت امن پاسارگاد را نصب کردم کار کرد
اگر دوستان مشکلی در نصب داشتند اینجا بگند تا بگم چطور نصب کردم
ولی قسمت بک که بعد واریز وجه باشد را هنوز تست نکردم تست کردم بهتون میگم
-