-
عضو جدید
قرض دادن اطلاعات حساب خارج از کشور
سلام دوستان عزیز
من یک درخواست داشتم من می خوام در کش یو یک حساب مر چنت باز کنم در آنجا نیاز به یک حساب خارج از کشور دارهمن یک درخواست دارم یکی بیاد به من حسابش را به من قرض بده من این کش یو را درست کنم بعد دلار به که دلار به حسابش می ریزم 2 راه داره 1- این دلار را از من بخره که در این صورت 100 تومان زیر بازار مبادله می کنیم 2- انتقال بدم ازحسابش به یک حساب دیگه در این صورت به اعضا هر انتقال مقداری توافقی به ایشون می دم
با تشکر فراوان
-
-
May 1st, 2012 14:32
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : قرض دادن اطلاعات حساب خارج از کشور
۱- برای کار شما جداگانه یک حساب باز میشه
۲- به هیچ عنوان اطلاعات پرداخت در اختیار شما قرار نمیگیره(شمارهٔ کارت و ...) فقط اطلاعات برای دریافت وجه بهتون داده میشه .
۳-در صورتی که پولی به غیر از حواله شخصی (با مبدا معتبر) و حساب مرچنت(معتبر و از پیش هماهنگ شده) ، به حساب واریز بشه ، پس از تصفیه حساب همکاری منتفی میشه
۴-گزارش گردش حساب به طور منظم هفتگی ، و یا به درخواست شما همان روز واستون ارسال میشه
۵-موجودی حساب رو یا از خود شما خریداری میشه (که نظر بنده همین هست ، چون خودم اینجا زندگی میکنم ) ، و یا به درخواست شما به یک شمارهٔ حساب دیگه در کل دنیا (که میشه ارسال کرد) ارسال میشه ، و یا به درخواستِ شما اگر نیاز به انجام پرداختی هست با هماهنگی و تائید بنده (نسبت به اعتبار سایتای که باید پرداخت بشه) پرداخت شما انجام میشه.
اگر با این شرایط پایه موافقت دارید از ترکیه در خدمت شما هستم. برای ادامهٔ هماهنگی با من تماس بگیرید
id:cartman10mpi
-
-
عضو جدید
باشه یکم بیشتر می شه توضیح بدید ؟
-
-
عضو انجمن
در مسنجر بیشتر صحبت خواهد شد
-