استارتر خودتی ...تاریخ عضویتAug 2011 ، چن وقته میام فقط می خونم ....
استارتر خودتی ...تاریخ عضویتAug 2011 ، چن وقته میام فقط می خونم ....
عزیز پینگ از کشور خارجی در یک رنج هست کلا تفاوت آلمان و فرانسه و هلندی که ما میگیریم خیلی فرقی نداره! بقیش میمونه سخت افزار . شما وقتی می گی
چگونه سروری را که از آن نمایندگی می گیریم تست کنیم ؟؟!! باید یه راه کاری نشون بدی که کسی ندونه.
تاپیک فروش هارو بخون تا طرف گفته فروش ملت گفتن یک آیپی بده ! غیر از اینه؟ بعدم تخیلات نیست حرفی که شما زدی فقط پینگ رو گفتی که یکی از کوچیک ترین چیز هاست که میشه اصلا پینگ رو بست!
دعوا نداریم نه فقط خواهشا از این تاپیک های تخیلی بپرهیز نصف شبی هم بگیر بخواب واسه تخیلاتت بده![]()
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
همانطور که گفتند منظورم شروع کننده تاپیک بود.
شما که حرفه ای هستید لطفا dns های سایت خود را درست کنید که برای ما هم باز بشه: intoDNS: 4je.ir - check DNS server and mail server health
اگه سرورای ایران رو پراکس-ی کنید ، باز هم باهاش مشکل فیلت-رینگ دارید .می شه C C p r o x y هم نصب کرد رو سرورای داخل ایران .. دور میزنن ؟
فقط یک سود داره
اینکه سرویس اینترانت برای خونه بگیرید و بعد با استفاده از پراک-سی ، اینترانت رو به اینترنت تبدیل کنید و از سرعت بالا لذت ببرید
پینگ سرور هم علاوه بر دیگر موارد می تونه برای انتخاب سرور کمک کنه.
اما این پینگ باید از کامپیوتر شخصی من در ایران گرفته بشه نه از سایتی که دوست عزیزمون معرفی کردند چون عوامل زیادی روی پینگ تاثیر دارند که مهمترین آن سرعت اتصال من به اینترنت هست و دوم فاصله من تا سرور سایت.
در هر صورت سایت های بهتری برای پینگ گرفتن هستند که از چندین نقطه در دنیا پینگ سایت شما را می گیرند مثل:
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
یعنی عنوان مطلبت
موضوع: چگونه سروری را که از آن نمایندگی می گیریم تست کنیم ؟؟!!
خیلی با امضات سته حال میکنم
فروش ویژه نمایندگی هاست با تضمین برگشت وجه
در ضمن پیشنهاد من برای پینگ HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] چون نه فقط از آمریکا بلکه از آمریکا تا هنگ کنگ تو بخش پیسنگ هاش موجوده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)