نقل قول نوشته اصلی توسط Arashdn نمایش پست ها
یعنی مهمترین معیارتون بره ساپرت داشتن پشتیبانی در مسنجر مسخره ای به نام یاهو هست؟
میشه دو تا شرکت خارجی معتبر معرفی کنید که پشتیبانی یاهو داشته باشن؟؟؟!!!!!!
چیزی که من میتونم در کمتر از 5 دقیقه دی اکتیوش کنم (دی اکتیو کردن آیدی های راجرز 15 دقیقه کار داره)
میگفتید پشتیبانی آنلاین باز یه چیزی
مگه یاهو هم بره پشتیبانیه؟
نه دوست عزیز مهمترین معیار نیست ولی راحت ترین راه ارتباطی آنلاین نسبت به تیکت و ... هست
و شما کل متن رو بی خیال شدی و بجای آفر دادن نکته اخلاقی گوش زد می کنی؟!
ولی در هر صورت ممنون ... سعی می کنم در درخواستهای بعدی روی متن هام بیشتر کار کنم

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
اون خطی که قرمز کردم متوجه نشدم یعنی میخواید با 20 تومان پنل دومین هم رایگان بگیرید ؟

درباره هاست همه چی نامحدوده به جز پهنا و add domain

پنل نمایندگی دومین هم رایگانه ولی باید شارژش خریداری بشه از 50 تومان + 5 تومان کارمزد شروع میشه به بالا
روبینا سرور فقط یک برند تجاری نیست دوستی است که همواره همیشه در کنار شماست,سرور مجازی,نمایندگی سرور مجازی,هاست وب,نمایندگی هاست وب,ثبت آنی

دوست عزیز اگر آفرهای دیگر دوستان رو می خوندید ، می دیدید که اکثرا با همون قیمت مدنظر من پنل ثبت هم رایگان در اختیار مشتری می گذارن،و مسلما ثبت دامنه هزینه داره و پنل باید شارژ داشته باشه و ازتون خواستم که قیمتهای دامنه برای من رو هم اعلام کنید تا بتونم برای مشتری قیمت گذاری کنم ، امیدوارم ابهام متن برای شما برطرف شده باشه و آفر خودتون رو اعلام کنید