سلام.
از اونجایی که بنده نظر خواهی کردم، هر گونه نظری پذیرفته میشه.
جنبه تبلیغاتی داشتن تاپیک بنده نظر شما هست و نظر دادن اشکالی نداره ولی سوال بنده چیز دیگری بود و پرسیدن نظر کاربران دلیل دیگری دارد.
مدیریت در این سایت و هر سایت دیگری هم یک مزیت نیست، تنها مسئولیت بیشتر و امکانات استفاده شخصی کمتر خواهد بود که اگر شما هم مدیر می شدید به این مورد پی می بردید.
در نهایت بنده هنوز به جز صحبت های آقای رضا، هیچ نظر فنی دیگری ندیدم و طی تحقیقات خودمون به یک مورد فنی پی بردم که اینجا بیان می کنم که شاید کاربرانی که مثل شما تفکر (از نظر بنده) غلط در مورد این تاپیک دارند نیز موضوع براشون روشن بشه:
استفاده از دستگاه Network Optimizer در هنگام دریافت Attack های مختلف باعث میشه که شبکه به شدت کند بشه و حتی اگر قدرت اون حمله بالا نباشه به دلیل اینکه هر packet به صورت explicit کنترل و filter میشه، باعث مسدود شدن درخواست های بعدی و در نهایت down شدن کل شبکه میشه.
در واقع سوال بنده، نگاه فنی همکاران به این موضوع است که دریافت نظر از ایشان که مورد هایی مثل مورد بالا که ساعاتی پیش در یک انجمن تخصصی دیگر (خارجی) مشاهده شد، مطرح بشه و به قول معروف dark side های این سرمایه گزاری نیز مشخص بشه و در نهایت نتیجه گیری کلی انجام بشه.
البته توضیحات بالا به این معنی نیست که نظر افرادی که معترض شدند نادیده گرفته میشه، ولی درخواست دارم که کمی مفید صحبت بشه و از حاشیه دادن به بحث در صورت نداشتن اطلاعات کافی در این زمینه خودداری بشه تا این تاپیک هم مثل تاپیک دیگر کاربران معمولی منحرف نشه.
با تشکر.