سلام
همانطور که گفتم در مورد کدها نظری ندارم , چون این فالب را من به صورت اختصاصی تحویل گرفتم و تغییری هم در فایلهای قالب ندادم
تنها مثلاً اگر در منو ها نوشته شده بود :
لینک شما
لینک شما
لینک شما
لینک شما
بنده و همکاران لینکهای مورد نظر را جایگزین کردیم و برای لود شدن سریعتر قالب مقداری در htaccess سایت تغییرات ایجاد کردیم :
Pingdom Tools
مورد بعدی اینکه شما بخواید معیار خودتون را :
The W3C Markup Validation Service
قرار بدید 100% هر سایتی را بررسی کنید تعداد زیادی خطا مشاهده خواهید کرد حتی همین انجمن که یک سیستم بسیار مناسب و قوی و دارای لایسنس است حدود 59 ارور می دهد بعد از یک طراح داخلی توقع بیش از این دارید ؟؟
یا اینکه سایت سیبا وب که یکی از بهترین طراحان قالب هست اون هم حدود 102 عدد ارور میده
[Invalid] Markup Validation of http://www.sibaweb.ir/ - W3C Markup Validator
سلام
دوست عزیز کد های اون سایت عربی که در قالب سایت شما هم بود به گفته این دوستومن چی میشه؟؟؟
قالب شما هم فعلا طراح شما از یه سایت عربی ریپ کرده و فقط یکم تعقیرات در رنگ داده و فارسی کرده
الان که یه قالب ریپ شده رو سایت شما هست ما همون حرفی که شما به ما گفتید د.ز..د را باید به شما بگیم
شرمنده که این حرف رو زدم
این قالب قرار بوده برای ما اختصاصی طراحی شود وگرنه از همان قالب عمومی و قدیمی حلی دیزاین که در قدیم بر روی وارزهاست بود استفاده می کردیم
وقتی که ما سفارشی دادیم و نمونه قالب را تا امروز بنده در هیچ جا مشاهده نکردم ؛ قبول اینکه یک روزه شما بیاید و بگید قالب برای ما نیست و ما از جایی کپی کردیم , سخت قابل حضم هست
ما برای این قالب حدود اگر اشتباه نکنم بین 15 تا 20 روز الاف شدیم تا به صورت اماده بعد از نمونه اولیه تحویل بگیریم (( جدا از موارد دیگر ))
ما اگر میخواستیم قالب یک سایت دیگه را استفاده کنیم از قالب های بسیار زیباتر استفاده می کردیم نه قالب به این ساده ای
نیت ما در زمان سفارش قالب داشتن یک قالب متفاوت یا ساختار جدید بود و تنها چیزی که به طراح گفتم این بود :
میخوایم یک قالبی داشته باشیم که WHMCS را از این حالت ساده خارج کنه و تا حد امکان سبک باشه (( نیاز به قالب با گرافیک بالا و داشتن عکس های زیاد و سنگین برای زیبایی قالب نداشتیم ))
حالا شما میخواید بگید ما کپی کردیم که من این حرف را اصلاً قبول ندارم
شاید طراح سر ما را کلاه گذاشته باشه و به اسم قالب اختصاصی به ما این قالب را داده باشه , که این موضوع بحثش جداست اما تا زمان ایجاد این تاپیک من این قالب را قبل از اینکه روی وارزهاست قرار بگیره در هیچ جای دیگه ای ندیده بودم ,حتی با رنگ های مختلف
جدا از این مسئله شما حتی اگر یک درصد اگر شک داشتید که این قالب اختصاصی هست , آیا واقعاً باید به صورت عمومی قرار میداید ؟؟
البته اگر کارتون همیشه این هست و قالب سایتهای دیگه را برای دانلود قرار میدید مثل خیلی از این سایتهای اسکریپت و ... هیچ بحثی ندارم
موفق باشید