ممنونم بابت نظر دادن همه ی دوستان عزیز
![]()
ممنونم بابت نظر دادن همه ی دوستان عزیز
![]()
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
تلگرام : https://telegram.me/saeed0pc1
دوستان کدهای سایت عربی و وارز هاست رو بررسی کنن معلومه که کی از روی کی کپی کرده ، در ثانی شکایت تو ایران مفهومی نداره ، دلیل بر اینکه قانون کپی رایت رعایت نمیشه !!! اگر کسی شکایت کرد من به شخصه جوابش رو اینطوری میدم : نرم افزاری که باهاش سایت رو کار کردی اصل بوده ؟ ویندوزت اصله ؟! و .....
من تاحالا یادم نیست کاری کرده باشم فرداش عینش رو روی سایت دیگه ای نبینم :| موفق باشید
سلام
این قالب توسط خودم درخواست داده شده بود و ما طرح خاصی در زمان سفارش مدنظر نداشتیم تا وقتی که طراح دو طرح برای ما آماده کرد و به ما ارائه کرد و ما طبق عکس اولیه این را انتخاب کردیم و بعد از حدود چند روز قالب را برای ما ارسال کرد
قالبی که به ما تحویل دادند تا اونجایی که من اطلاع دارم باید اختصاصی باشه نه کپی از جای دیگه ای
چون تا کنون خودم مشابه این قاب را در سایتهای انگلیسی مشاهده نکردم
بعد از اینکه قالب به ما تحویل داده شد به مرور ما تغییراتی روی قالب ایجاد کردیم
قالب از زمانی که من تحویل گرفتم با همین رنگ و طرح بوده
حالا اونا از روی قالب ما با رنگ دیگری زدن یا طراحی که ما سفارش دادیم از روی طرح اونا زده به عهده طراح هست نه من
اما این قالب برای ما اختصاصی ایجاد شده بود و اگر قرار بود عمومی باشه مثل هزاران قالب دیگر باید خیلی زودتر از استفاده ما و قبل اینکه روی وارزهاست قرار بگیره حتماً دیگران از اون استفاده می کردند
در مورد سایت ذکر شده نظری ندارم اما قالبی که روی سایت ما قرار داده به نظر خودم خیلی شیک تر و استاندارد تر از قالبی هست که روی سایت عربی قرار داره
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
جناب کد نویسی دو قالب که هیچ تفاوتی با هم نداره و استاندارد وب در مورد رنگ بندی هم زیاد تاثیری رو نداره ، من فقط نمیدونم این کدی که رو سایت شما هست به چه منظور ایجاد شده :
منظورم </tr> و </table> هستکد:<div class="topMenu"> <ul> <li><a href="/index.php">صفحه اصلي</a></li> <li><a href="/register.php">ثبت نام</a></li> <li><a href="/announcements.php?id=2">راهنمای خرید سرویس ها</a></li> <li><a href="/downloads.php">دانلودها</a></li> <li><a href="/announcements.php">اخبار سایت</a></li> <li><a href="/knowledgebase.php">مرکز آموزش</a></li> <li> </tr> </table> </li> </ul> </div><!--end topMenu-->
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
من قصد جسارت ندارماااا ولی این سایت استاندارد شما در حال حاضر 109 تا اررور داره که برای شما و سئو سایت شما اصلا خوب نیست !!!
[Invalid] Markup Validation of http://www.warez-host.ir/ - W3C Markup Validator
سلام
دوست عزیز کد های اون سایت عربی که در قالب سایت شما هم بود به گفته این دوستومن چی میشه؟؟؟
قالب شما هم فعلا طراح شما از یه سایت عربی ریپ کرده و فقط یکم تعقیرات در رنگ داده و فارسی کرده
الان که یه قالب ریپ شده رو سایت شما هست ما همون حرفی که شما به ما گفتید د.ز..د را باید به شما بگیم
شرمنده که این حرف رو زدم
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
سلام
از جناب رحمان معذرت میخوام که دخالت میکنم ولی جناب سعید جان جناب رحمان بی حاشیه ترین فرد این انجمن هستن عنوان تا\یک رو خوندم جا خوردم ایشون هم گفتن که طراح به عنوان اختصاصی به ایشون دادن واقعا چیز دیگری \یدا نکردین گیر بدین؟
سلام
همانطور که گفتم در مورد کدها نظری ندارم , چون این فالب را من به صورت اختصاصی تحویل گرفتم و تغییری هم در فایلهای قالب ندادم
تنها مثلاً اگر در منو ها نوشته شده بود :
لینک شما
لینک شما
لینک شما
لینک شما
بنده و همکاران لینکهای مورد نظر را جایگزین کردیم و برای لود شدن سریعتر قالب مقداری در htaccess سایت تغییرات ایجاد کردیم :
Pingdom Tools
مورد بعدی اینکه شما بخواید معیار خودتون را :
The W3C Markup Validation Service
قرار بدید 100% هر سایتی را بررسی کنید تعداد زیادی خطا مشاهده خواهید کرد حتی همین انجمن که یک سیستم بسیار مناسب و قوی و دارای لایسنس است حدود 59 ارور می دهد بعد از یک طراح داخلی توقع بیش از این دارید ؟؟
یا اینکه سایت سیبا وب که یکی از بهترین طراحان قالب هست اون هم حدود 102 عدد ارور میده
[Invalid] Markup Validation of http://www.sibaweb.ir/ - W3C Markup Validator
این قالب قرار بوده برای ما اختصاصی طراحی شود وگرنه از همان قالب عمومی و قدیمی حلی دیزاین که در قدیم بر روی وارزهاست ست بود استفاده می کردیمسلام
دوست عزیز کد های اون سایت عربی که در قالب سایت شما هم بود به گفته این دوستومن چی میشه؟؟؟
قالب شما هم فعلا طراح شما از یه سایت عربی ریپ کرده و فقط یکم تعقیرات در رنگ داده و فارسی کرده
الان که یه قالب ریپ شده رو سایت شما هست ما همون حرفی که شما به ما گفتید د.ز..د را باید به شما بگیم
شرمنده که این حرف رو زدم
وقتی که ما سفارشی دادیم و نمونه قالب را تا امروز بنده در هیچ جا مشاهده نکردم ؛ قبول اینکه یک روزه شما بیاید و بگید قالب برای ما نیست و ما از جایی کپی کردیم , سخت قابل حضم هست
ما برای این قالب حدود اگر اشتباه نکنم بین 15 تا 20 روز الاف شدیم تا به صورت اماده بعد از نمونه اولیه تحویل بگیریم (( جدا از موارد دیگر ))
ما اگر میخواستیم قالب یک سایت دیگه را استفاده کنیم از قالب های بسیار زیباتر استفاده می کردیم نه قالب به این ساده ای
نیت ما در زمان سفارش قالب داشتن یک قالب متفاوت یا ساختار جدید بود و تنها چیزی که به طراح گفتم این بود :
میخوایم یک قالبی داشته باشیم که WHMCS را از این حالت ساده خارج کنه و تا حد امکان سبک باشه (( نیاز به قالب با گرافیک بالا و داشتن عکس های زیاد و سنگین برای زیبایی قالب نداشتیم ))
حالا شما میخواید بگید ما کپی کردیم که من این حرف را اصلاً قبول ندارم
شاید طراح سر ما را کلاه گذاشته باشه و به اسم قالب اختصاصی به ما این قالب را داده باشه , که این موضوع بحثش جداست اما تا زمان ایجاد این تاپیک من این قالب را قبل از اینکه روی وارزهاست قرار بگیره در هیچ جای دیگه ای ندیده بودم ,حتی با رنگ های مختلف
جدا از این مسئله شما حتی اگر یک درصد اگر شک داشتید که این قالب اختصاصی هست , آیا واقعاً باید به صورت عمومی قرار میداید ؟؟
البته اگر کارتون همیشه این هست و قالب سایتهای دیگه را برای دانلود قرار میدید مثل خیلی از این سایتهای اسکریپت و ... هیچ بحثی ندارم
موفق باشید
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
ممنونسلام
از جناب رحمان معذرت میخوام که دخالت میکنم ولی جناب سعید جان جناب رحمان بی حاشیه ترین فرد این انجمن هستن عنوان تا\یک رو خوندم جا خوردم ایشون هم گفتن که طراح به عنوان اختصاصی به ایشون دادن واقعا چیز دیگری \یدا نکردین گیر بدین؟
البته به اینشون هم حق میدم که شاید در تاپیکی که در مورد قالب ها بود من تندی کردم
چون تا این لحظه بدون حتی یک درصد شک و تردید مطمعاً بودم قالب اختصاصی برای ما آماده شده و نمونه خارجی ندارد
اصولاً هم من ادمی نیستم که بخوام بگم مرغم یه پا داره و اگر بدونم اشتباه کردم از هرکسی عذرخواهی میکنم و مثل خیلی ها به خاطر اینکه یک زمان خودم را خراب نکنم نمی گم حرف من درسته و تا آخرش روش پافشاری کنم
اما همانطور که گفتم ما سفارش قالب اختصاصی دادیم نه اینکه یک قالب خودمون بگردیم و گیربیاریم و بگیم که برامون ریپ کنن
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام از ماست ، ببخشید تو پست قبلی جواب سلامتون رو نگفتم
عزیز تو سایت های ایرانی هم هست که اررور خیلی کم باشه ، یا اصلا نباشه ، برای مثال 2 نمونه از کارای گروهمون رو قرار میدم :
[Valid] Markup Validation of http://www.kasranet.com/index.php - W3C Markup Validator
[Invalid] Markup Validation of http://www.energysaman.com/index.php - W3C Markup Validator
کار نشد نداره !!! ببخشید جدا از بحث بود
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
و یا سایت دوست عزیزم آقای قنبری : [Invalid] Markup Validation of http://www.irserver.com/ - W3C Markup Validator
سلامسلام از ماست ، ببخشید تو پست قبلی جواب سلامتون رو نگفتم
عزیز تو سایت های ایرانی هم هست که اررور خیلی کم باشه ، یا اصلا نباشه ، برای مثال 2 نمونه از کارای گروهمون رو قرار میدم :
[Valid] Markup Validation of http://www.kasranet.com/index.php - W3C Markup Validator
[Invalid] Markup Validation of http://www.energysaman.com/index.php - W3C Markup Validator
کار نشد نداره !!! ببخشید جدا از بحث بود
من اگر خودم طراح قالب بودم همه جوانب را رعایت می کردم
اما تخصص من طراحی قالب برای این سیستم نیست و تغییری هم ایجاد نکردم تنها برای نیوک ها آن هم آجانیوک به صورت کامل اطلاع دارم ؛ ساخت قالب های این سیستم را زمانی که فعال بود من انجام میدادم که نمونه های آن در مجید آنلاین و ... موجود هست (( هرچند که جواد مدتی هست که سایت آجانیوک را بسته ))
در مورد کارهای شما نیز اگر سایت اصلی را لطف کنید که نمونه طرح ها را مشاهده کنم ممنون میشم
برای سایت جدیدمون انشالله مزاحمتون بشیم
موفق باشید
دوست عزیز شما تاحالا به ک.و.ل.ا.ه.ب.رداری اخیر همین طراح ها توجه کردید چقدر دارند پول بیخود از مردم می گیرند . این موضوع ماله این نیست سایت وارز هاست مقصر هم بدونیم ایشون من از 2 / 3 سال پیش میشناسم کا قالب حلی دیزاین با سیستم وردپرس و whmcs داشتن استفاده می کردن می شناسم برید یه سری به پست قبلی این موضوع بندازید که آقای وارز هاست انگشتشا گذاشت رو ما در حالی اصلا ما ریپ قالب را نمی پذیریم .سلام
خوب آقا رحمان شما که می گید این قالب ماله شماست باید طرف که قالب نوشته سورس html و psd و تمام امکانات که یه طراح اول می خواد بنویسه را ازش بگیرید و اگر نتوانستید پیدایش کنید شما همینجا اسم طراح را بزارید تا دیگه این جزء همون ***دی بزاریم انگار با این کار شما هم دیگه راحت میشید اون قالب نویسی که برای شما قالب نوشته باید برایش احساس تاسف کنم که فارسی کرده به زودی این قالب نویسی شخصی را باید ریشکن کنیم چون دارند حتی یه بنر را مثلا 10 بار استفاده می کنند.سلام
همانطور که گفتم در مورد کدها نظری ندارم , چون این فالب را من به صورت اختصاصی تحویل گرفتم و تغییری هم در فایلهای قالب ندادم
تنها مثلاً اگر در منو ها نوشته شده بود :
لینک شما
لینک شما
لینک شما
لینک شما
بنده و همکاران لینکهای مورد نظر را جایگزین کردیم و برای لود شدن سریعتر قالب مقداری در htaccess سایت تغییرات ایجاد کردیم :
Pingdom Tools
مورد بعدی اینکه شما بخواید معیار خودتون را :
The W3C Markup Validation Service
قرار بدید 100% هر سایتی را بررسی کنید تعداد زیادی خطا مشاهده خواهید کرد حتی همین انجمن که یک سیستم بسیار مناسب و قوی و دارای لایسنس است حدود 59 ارور می دهد بعد از یک طراح داخلی توقع بیش از این دارید ؟؟
یا اینکه سایت سیبا وب که یکی از بهترین طراحان قالب هست اون هم حدود 102 عدد ارور میده
[Invalid] Markup Validation of http://www.sibaweb.ir/ - W3C Markup Validator
سلام
شرمنده که این حرف رو زدم
این قالب قرار بوده برای ما اختصاصی طراحی شود وگرنه از همان قالب عمومی و قدیمی حلی دیزاین که در قدیم بر روی وارزهاست بود استفاده می کردیم
وقتی که ما سفارشی دادیم و نمونه قالب را تا امروز بنده در هیچ جا مشاهده نکردم ؛ قبول اینکه یک روزه شما بیاید و بگید قالب برای ما نیست و ما از جایی کپی کردیم , سخت قابل حضم هست
ما برای این قالب حدود اگر اشتباه نکنم بین 15 تا 20 روز الاف شدیم تا به صورت اماده بعد از نمونه اولیه تحویل بگیریم (( جدا از موارد دیگر ))
ما اگر میخواستیم قالب یک سایت دیگه را استفاده کنیم از قالب های بسیار زیباتر استفاده می کردیم نه قالب به این ساده ای
نیت ما در زمان سفارش قالب داشتن یک قالب متفاوت یا ساختار جدید بود و تنها چیزی که به طراح گفتم این بود :
میخوایم یک قالبی داشته باشیم که WHMCS را از این حالت ساده خارج کنه و تا حد امکان سبک باشه (( نیاز به قالب با گرافیک بالا و داشتن عکس های زیاد و سنگین برای زیبایی قالب نداشتیم ))
حالا شما میخواید بگید ما کپی کردیم که من این حرف را اصلاً قبول ندارم
شاید طراح سر ما را کلاه گذاشته باشه و به اسم قالب اختصاصی به ما این قالب را داده باشه , که این موضوع بحثش جداست اما تا زمان ایجاد این تاپیک من این قالب را قبل از اینکه روی وارزهاست قرار بگیره در هیچ جای دیگه ای ندیده بودم ,حتی با رنگ های مختلف
جدا از این مسئله شما حتی اگر یک درصد اگر شک داشتید که این قالب اختصاصی هست , آیا واقعاً باید به صورت عمومی قرار میداید ؟؟
البته اگر کارتون همیشه این هست و قالب سایتهای دیگه را برای دانلود قرار میدید مثل خیلی از این سایتهای اسکریپت و ... هیچ بحثی ندارم
موفق باشید
ویرایش توسط saeed.spore : April 29th, 2012 در ساعت 21:49
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)