نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
سلام
این قالب توسط خودم درخواست داده شده بود و ما طرح خاصی در زمان سفارش مدنظر نداشتیم تا وقتی که طراح دو طرح برای ما آماده کرد و به ما ارائه کرد و ما طبق عکس اولیه این را انتخاب کردیم و بعد از حدود چند روز قالب را برای ما ارسال کرد
قالبی که به ما تحویل دادند تا اونجایی که من اطلاع دارم باید اختصاصی باشه نه کپی از جای دیگه ای
چون تا کنون خودم مشابه این قاب را در سایتهای انگلیسی مشاهده نکردم
بعد از اینکه قالب به ما تحویل داده شد به مرور ما تغییراتی روی قالب ایجاد کردیم
قالب از زمانی که من تحویل گرفتم با همین رنگ و طرح بوده
حالا اونا از روی قالب ما با رنگ دیگری زدن یا طراحی که ما سفارش دادیم از روی طرح اونا زده به عهده طراح هست نه من
اما این قالب برای ما اختصاصی ایجاد شده بود و اگر قرار بود عمومی باشه مثل هزاران قالب دیگر باید خیلی زودتر از استفاده ما و قبل اینکه روی وارزهاست قرار بگیره حتماً دیگران از اون استفاده می کردند
در مورد سایت ذکر شده نظری ندارم اما قالبی که روی سایت ما قرار داده به نظر خودم خیلی شیک تر و استاندارد تر از قالبی هست که روی سایت عربی قرار داره

سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
سلام

دوست عزیز کد های اون سایت عربی که در قالب سایت شما هم بود به گفته این دوستومن چی میشه؟؟؟

قالب شما هم فعلا طراح شما از یه سایت عربی ریپ کرده و فقط یکم تعقیرات در رنگ داده و فارسی کرده

الان که یه قالب ریپ شده رو سایت شما هست ما همون حرفی که شما به ما گفتید د.ز..د را باید به شما بگیم

شرمنده که این حرف رو زدم