با سلام
این مشکل یا نمی دونم چی بهش بگم یه Solution برام پیش اومده گفتم اینجا مطرح کنم ببینم نتیجه می گیرم یا نه چون جواب درست و حسابی تا حالا نگرفتم
من یه لپ تاپ دارم و می خواهم یه تبلت آندرویدی بگیرم. تمام کارهائی که دارم انجام میدم روی ویندوز هست و به ویندوز نیاز دارم ولی به دلیل وزن بالای لپ تاپ می خواهم ردش کنم بره.
حالا مشکلی که اینجاست نمی تونم روی اون تبلت سیستم عالم دوم نصب کنم که راحت بشم و یه جا هم دیدم که میشه با Ipad جدید با ریموت ویندوز رو اجرا کرد و کار کرد.
در کل می خواهم با اون تبلت بتونم از هر طریقی شده که نمی دونم چه طریقی به ویندوز دسترسی داشته باشم. بتونم نرم افزارهام رو روش نصب کنم و کارهام رو کنم و در کل مثل این باشه که من لپتاپ رو نداده باشم و دارم باهاش کار می کنم.
مثلا مثل کاری که TeamViewer انجام می ده ولی بتونم با تبلت آندرویدی روی ویندوز کار کنم مثلا با مرورگر یا با همون TeamViewer
مشکل بعدی اینه که یه دفعه وسط کارم اکانت Suspend نشده و بگه که به دلیل لود بالای سخت افزار اکانت شما رو بستیم و پولتون رو نمیدیم
کاری که من دارم می کنم بیشتر برنامه نویسی هست و اسکریپت نویسی و از این جور چیزها. واسه همین باید از نظر برخورد با این جور کارها مشکلی نداشته باشه.
امیدوارم که منظورم رو خوب فهمونده باشم.