-
April 28th, 2012, 18:05
پاسخ : دیگر نیاز به جستجو برای هاست ندارید!

نوشته اصلی توسط
webhosts
بله 100% مشکل برطرف میشه و مطمئن باشید عدالت بین همه سایت ها برقرار هست. هم چنین سایت پر از تبلیغ نمی شود چون ظاهر سایت بسیاز زشت می شود. در حدی تبلیغ می گذاریم که هزینه های دامین و هاست تامین شود.
در رابطه با عنوان هم خدمتتون عرض کنم. موتور جستجوی هاست ایرانی مناسب نیست چون ما نسخه انگلیسی هم راه اندازی کردیم و تا چند روز دیگه تمام میشه. پس در عنوان کلمه "ایرانی" باشه مناسب نیست. از نکات جالب نسخه انگلیسی این هست که ارزهای موجود در قسمت جستجو "دلار ، یورو و پوند" می باشد!
هم چنین درآینده ای نزدیک حراجی دامنه به نسخه فارسی و انگلیسی اضاف می کنیم.
اگر پیشنهاد یا انتقادی دیگر دارید ما صمیمانه آماده شنیدن هستیم.
آقای "ehs@n" همان طور که خدمتتان عرض کردم مشکل در لیست نتایج جستجو وجود داشت که آن را برطرف کردیم. هم اکنون تست کنید و مشاهده می کنید که فقط یک سایت خاص در ردیف اول نمی آید و عدالت کاملاً بین همه سایت ها برقرار است.
با تشکر
مرجع سایت های هاستینگ - موتور جستجوی هاست
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
-
-
April 28th, 2012 18:05
# ADS
-
April 28th, 2012, 22:04
نسخه انگلیسی سایت به طور کامل راه اندازی شد. از کلیه دوستانی که سایت هاستینگ با زبان انگلیسی دارند برای عضویت و ثبت رایگان سرویس ها دعوت به عمل می آید.
با تشکر
Web Hosting Directory
-
-
April 29th, 2012, 02:30
عضو انجمن
عدالت برقرار شده کار خوبی انجام دادین
چند نکته
نامحدود در سایتتون وجود ندارد (پهنای باند نامحدود - فضای نامحدود )
نتایج قیمت هنوز درست نیست بنده زیر 10 هزار تومان انتخاب کردم 35 هزار تومان رو اول اورد
نوع کنترل پنل هاست مشخص نیست در سایتتون cpanel - directadmin و ...
این سه مورد را برطرف کنید فکر کنم بی عیب بشه سایتتون
ویرایش توسط eh3@n : April 29th, 2012 در ساعت 02:33
-
-
April 29th, 2012, 09:41

نوشته اصلی توسط
eh3@n
عدالت برقرار شده کار خوبی انجام دادین
چند نکته
نامحدود در سایتتون وجود ندارد (پهنای باند نامحدود - فضای نامحدود )
نتایج قیمت هنوز درست نیست بنده زیر 10 هزار تومان انتخاب کردم 35 هزار تومان رو اول اورد
نوع کنترل پنل هاست مشخص نیست در سایتتون cpanel - directadmin و ...
این سه مورد را برطرف کنید فکر کنم بی عیب بشه سایتتون
این چیزهایی که میگید نمیشه اضاف کنی! خیلی گسترده و پیچیده میشه. کنترل پنل دایرکت ادمین ، سی پنل ، وب سایت پنل ، کلوکسو ، وبمین و... وجود دارند!
در رابطه با نامحدود هم خدمتتان عرض کنم ، همان طور که میدانید چیزی به نام نامحدود واقعی وجود ندارد! اگر هم اضاف کنیم همه گزینه نامحدود را انتخاب می کنند به همین دلیل سایت های دیگر که در لیست هستند نشان داده نمیشوند!
در رابطه با قیمت هم که گفتید خدمتتان عرض کنم اول سیستم میاد با سیستم عامل و هاست و قیمت و چیزهای دیگر رو چک میکنه مطابق انتخاب شما میاره و بعد اگر این ها تمام شد سیستم سایت های دیگری رو نشون میده که با قیمت درخواستی شما متفاوت است. پس اگر دیدید چند سایت اول با قیمت درخواستی شما مطابقت دارند و بعئی ها مطابقت ندارند بدانید هاستی با قیمت درخواستی شما دیگر وجود نداشته!
ویرایش توسط webhosts : April 29th, 2012 در ساعت 09:44
-
-
April 29th, 2012, 19:02
هم اکنون "میکروتیک" به سیستم عامل ها در "سرور مجازی + سرور مجازی وارز + سرور اختصاصی + سرور اختصاصی وارز" اضافه گردید. در صورتی که میکروتیک ارائه می دهید می توانید آن را در سایت ثبت کنید.
با تشکر
-