سلام
چند تا سوال درباره این دیتاسنتر ( Kimsufi ) دارم
1- شنیدم میکروتیک روش نصب نمیشه ؟
2- اگه باش **** فروخته بشه سرور مجازی بسته میشه ؟
ممنون
سلام
چند تا سوال درباره این دیتاسنتر ( Kimsufi ) دارم
1- شنیدم میکروتیک روش نصب نمیشه ؟
2- اگه باش **** فروخته بشه سرور مجازی بسته میشه ؟
ممنون
یلام دوست عزیز از این اموزش استفاده کنید با تشکر
http://www.webhostingtalk.ir/f14/46051/index1.html
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
یک سوال دیگه اگه س.ا.ک..س فروخته شه vps بسته میشه ؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
rezhad عزیز این در OVH e من میگم در Kimsufi![]()
دوست عزیز Kimsufi و Ovh یکی هست فقط Kimsufi سخت افزارش نسبت به OVH یکم ضعیف تره وگرنه شبکه شون یکی هست دیتاسنتر هاشونم یکی هست
Dedicated servers. - OVH
اون گوشه سمت چپ اگر دقت کنیدمیبینید که لینک kimsufi گزاشته و زیر مجموعه خودش هست
Kimsufi - your range of dedicated servers from £13.99 p/m !
اون قسمت پایین لینک سایت کیم سوفی هم اگر نگاه کنید نوشته
See our professional offers on Hosting and Internet Solutions - OVH
جفتشون مروبط به یک دیتا سنتر میشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
کیمسوفی از لحاظ مجازی سازی خیلی اذیت میکنه ! الان منو 2 هفتس معطل کرده ! virtualbox روش مشکل داره !!
از لحاظ سخت افزاری هم بنظر میاد در سطح بالایی نباشه ! چند بار هم شده که ریست کردم حتی سرور بالا نیاد مجبور شدم reinstall کنم....
آقا کلا کیم سوفی یا ovh خیای گیرن شوخی هم ندارن !
ویندوز 2003 سرور رو نصب کن بعد 24 ساعت آی پی قفل میشه اما با میکروتیک هیچ مشکلی نداره اگه فایروال رو نسبتا درست ست کنی متاسفانه به ویندوز های دیگه نکشید ببینیم با اونا مشکل داره یا نه چون ابیوس ها طی چند روز از 10 گذشت سرور رو پس ندادن ./
از یکی از دوستان هم که تو این سایت عضو هستن گرفتم اونموقعه تازه از این دیتا سنتر سرویس گرفته بودن خودشون هم دقیق نمیدونستن چه کنیم ابیوس نیاد ./ الان نمیدونم مشکلات رو برطرف کردن واقعا یا خیر ؟
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
وست عزیز اگه پول بدی می تونی هم از کیم سوفی و از ....... یه سرور دپش بگیری گرچه خیلی هم نسبت به قیمتش خوبه یعنی سخت افزاراش نسبت به قیمت خوبند
اما در مورد سرور من هم لینوکس نصب کردم و هم ویندوز اگه ای پی ها درست کانفیگ کنی هیچ مشکلی پیش نمی اد
و از اقای پارسیان هم متشکرم که این اموزش رو (نصب میکروتیک) قرار دادند
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
شما چی کار کردی که در عرض چند روز 10 تا ابیوز اومد در حالی که من 2 ماه استفاده کردم
ولی یه ابیوز هم نیومد و تقریبا توی همش برای **** استفاده می شد ولی پرت تورنتشون بسته بود
و هیچ مشکلی پیش نیومد
نمی دونم داشتید چی کار می کردید!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)