-
April 26th, 2012, 20:47
بهترین مترجم ها
سلام من برای فارسی سازی مطالب سایتم میخوام مطالب را فارسی سازی کنم ایا راهی وجود دارد که متون انگلیسی و عربی رابه فارسی ترجمه کرد به غیر از گوگل گوگل خیلی بد ترجمه میکنه نرم افزاری برای این کار میشناسید.این سایت ایا خودشون ترجمه میکنن یا از نرم افزار ی استفاده میکنن
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
up
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
دوستان راهنمایی کنید خیلی کارم خرابه
-
-
April 26th, 2012 20:47
# ADS
-
April 26th, 2012, 22:57
پاسخ : بهترین مترجم ها

نوشته اصلی توسط
333
سلام من برای فارسی سازی مطالب سایتم میخوام مطالب را فارسی سازی کنم ایا راهی وجود دارد که متون انگلیسی و عربی رابه فارسی ترجمه کرد به غیر از گوگل گوگل خیلی بد ترجمه میکنه نرم افزاری برای این کار میشناسید.این سایت ایا خودشون ترجمه میکنن یا از نرم افزار ی استفاده میکنن
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
up
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
دوستان راهنمایی کنید خیلی کارم خرابه
نرم افزارهای توی بازار رو امتحان کردین؟
-
-
April 26th, 2012, 23:26
عضو انجمن
راستش هنوز همچین نرم افزاری نیست (حداقل برای عموم) که به کاملا به درستی ویراستاری و قواعد بندی کنه متون شما رو چون اگه اینطور بود دیگه دیگه رشته ای به نام مترجم زبان انگلیسی معنایی نداشت
-
-
April 26th, 2012, 23:28
یه نرم افزاری هست به نام مترجم پارس که 15 تومانه ولی فکر نکنم چیز جالبی باشه چون انلانش که چیزی نیست
-
-
April 26th, 2012, 23:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
333
یه نرم افزاری هست به نام مترجم پارس که 15 تومانه ولی فکر نکنم چیز جالبی باشه چون انلانش که چیزی نیست
من حدود 7-8 سال پیش اونجوری که یادم مترجم پارس رو خریداری کرده بودم که چیزی خوبی نبود فکر نمیکنم با ارتقاء اون نرم افزار تونسته باشه از متجرم گوگل الان بهتر عمل کرده باشه
-
-
April 27th, 2012, 00:04
تو ایران فعلا تنها مترجم پارس مطرح هست ولی این سایت ها مثل زومیت یه مقاله 3 صفحه رو میشینن مینویسن >؟؟؟یا کار دیگه ای هست
-
-
April 27th, 2012, 00:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
333
تو ایران فعلا تنها مترجم پارس مطرح هست ولی این سایت ها مثل زومیت یه مقاله 3 صفحه رو میشینن مینویسن >؟؟؟یا کار دیگه ای هست
بله ترجمه میکنند چون اگه دقت کنید به صورت تحت الفظی معنی نمیشه بلکه با محتوای اصلی خبر دوباره بازنویسی میشن مطالب سایت های مثل نارنجی یا زوم آی تی
-
-
April 27th, 2012, 00:30
پس با این وضعیت بگو کار من ساخته هست منم یه سایت در ضمینه ای تی زدم و طراحی قالبش با سازوب هست و هاست هم از ثمین پرتو باید بشینم ترجمه
-
-
April 27th, 2012, 00:31
به نظر شما موفق میشم روز 2 مطلب بزنم
-
-
April 27th, 2012, 00:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
333
پس با این وضعیت بگو کار من ساخته هست منم یه سایت در ضمینه ای تی زدم و طراحی قالبش با سازوب هست و هاست هم از ثمین پرتو باید بشینم ترجمه
دیگه بالاخره هر کار سختی خودش رو داره دیگه
-