ex10 توان 64 سرور مجازی را دارد ؟
البته می خوام سرویس با کیفیت مناسب بدم
ex10 توان 64 سرور مجازی را دارد ؟
البته می خوام سرویس با کیفیت مناسب بدم
سخت افزارش توانش شاید داشته باشه ولی میخواهی چیکار کنید پورت کشش نداره همینطوره توی حالت نرمال پورت 1 گیگیش مالی نیست چه برسه که این تعداد این تعداد ساخته بشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ارزش نداره 64 گیگ عزیز هم هارد نمیکشه این تعداد هم پرت
هارد هنگ کنه نکشه تمومه سرورت میره هوا
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
يكي از دوستان حرف قشنگي زده بودن يادم نيست كي بود
گفته بودن اگه مي خواي يه سرور 1 تومني بگيري بهتره بري 2 تا 500 تومني بگيري
نظر بنده هم همين هست
با سلام
به امید خدا اولین پستم رو اینجا میزارم امیدوارم بتونم واسه دوستان مفید واقع شم
جناب پرشین تولز یکی بحث هارد هست که عمرنا بکشه کرش میکنه میره پی کارش بنظرم اگه 2 تا ساس هم اضافه کنید بازم کم میاد
مورد بعدی پورت سرور هست که کم میاره مخصوصا واسه این کار
مورد بعدی هم بحث پهنای باند هست رو پورت 1 پانزده ترا هم بده یک حساب سر انگشتی کنین میبینین 100 در صد 2 تا سرور خیلی بهتر از 1 سرور هست
مورد بعدی خدایی نکرده سرور چیزیش بشه اگه 2 تا سرور داشته باشین حداقل نصف کاربرا به مشکل نمیخورن (کیفیت کار میره بالا)
موفق باشید
فکر کنم من بودم
متن کاملش اینه شاید به درد دوستمونم بخوره
سلام
به نظر من هرچه قدر سرور قدرتمتد باشه در امر سرور مجازی ها فشار اوردن به اون سرور اصلا منطقی نیست
ترجیه میدم اگه قراره سرور 1 تومن بگیرم
2 تا سرور 500 تومنی بگیرم و اینطوی بالانس کنم مشتریهارو روش و هم اگه قراره سروری کرش کنه به جای اینکه یه سرور که ملتی روشن منفجر بشه حد اقل یکیشون منفجر میشه
وقتی که همه چیز نرمال تقسیم بندی بشه که به سرور هم فشار نیاد ، مطمئنا احتمال کرش و امثال این مشکلات خیلی پایینتر میره
ویرایش توسط novinvps.com : April 27th, 2012 در ساعت 01:51
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)