با درود و خسته نباشید به دوستان گرامی

مشخصات هاست وارز درخواستی ما :

2 - 3 گیگ فضا

پهنای باند ( فعلا ) : 30-40 گیگ

Addon Domains : حداقل 4 تا

بقیه موارد هم ترحیحا نامحدود باشند . اگرچه تفاوت خاصی برامون نداره .

قابلیت ارتقای هاست رو داشته باشیم + حداقل برای مدتی به صورت تستی هاستینگ ارائه بشه ( پول یک سال کامل رو بدیم ، اما اگر تا دو هفته از هاست خوشمون نیومد و خواستیم عوض کنیم ، پول رو پس بگیریم - به غیراز 2 هفته ای که استفاده کردیم )

یا این که حداقل امکان خرید سرویس به صورت ماهیانه وجود داشته باشه .

آپتایم هم حداقل بالای 99.80 ( واقعی ) باشه .

این رو هم بگم در صورتی که سرویستون واقعا خوب باشه و راضی باشیم ، میتونیم بنر شما یا در زیر قسمت کپی رایت ، اسم شرکت شما رو به عنوان میزبان سایت بنویسیم تا تبلیغی هم برای شما بشه

از همه مهم تر این که توانایی میزبانی از سایت های پر بازدید رو داشته باشید . من از هاست فعلیم راضی هستم ولی مهم ترین مشکلی که داره اینه که سرور هاشون توانایی میزبانی کردن سایت ما رو ندارند . به همین دلیل فقط درکمتر از 2 هفته ، 4 بار بنا به دلایل ضعف و ناتوانی سرور Suspend شدیم !!!

از طرفی سر همین مسئله ما مجبور شدیم تا تعدادی از هک های انجمنمون رو پاک کنیم + مدت زمان Reload اخرین ارسالی ها و .... رو به مقدار فاحشی افزایش بدیم ( 300 ثانیه ! ) در شرایطی که قبلا 30 ثانیه بود .

و همچنین بازدیدمون + تعداد انلاین های همزمان در روز به شدت کم شد ( به طوری که بشه گفت حداقل نصف شد ) امار الکسامون هم از 4 هزار در ایران رسید به 8 هزار !

پس خواهشا و خواهشا اگر پیشنهاد میدید ، خودتون هم از سرویس های خودتون مطمئن باشید و خدایی نکرده فقط برای جلب مشتری نباشه . چون من تا الان بار ها سر همین مسئله که به عده ای اعتماد کردم و از هاست های مختلف برای آزمون و خطا هاست گرفتم ، بازدیدمون به نصف تبدیل شده !

با سپاس از شما
خدانگهدار