-
April 25th, 2012, 09:48
نقد و بررسی سرور ex10 هتزنر
سرور جدید هتزنر به آفرهاش اضافه شد سرور جدید 64 گیگ رم داره
پروسسورش هم خیلی قویه . لطفا دوستانی که بیشتر سررشته دارند یک نقد کلی از این سرور داشته باشند .
-
-
April 25th, 2012 09:48
# ADS
-
April 25th, 2012, 10:16
عضو انجمن
پاسخ : نقد و بررسی سرور ex10 هتزنر
با سلام نقد و بررسی های دوستان در این تاپیک صورت گرفته
http://www.webhostingtalk.ir/f41/46785/
فکر کنم در چند روز اینده شاهد ارزان شدن سرور مجازی باشیم
-
-
April 25th, 2012, 10:27
عضو دائم
یک اشکال مهمش اینه که رمش ecc نیست.
-
-
April 25th, 2012, 10:43

نوشته اصلی توسط
Metalik
یک اشکال مهمش اینه که رمش ecc نیست.
بله اگه رمش ecc بود و یک هارد ssd کم حجم هم روی سرور می گذاشت فوق العاده تر می شد
-
-
April 25th, 2012, 10:44
مگه فوتبال هست یا فیلم سینمایی که نقد و بررسی میکنین؟؟؟؟ سرور رو تست میکنن !!!!
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2012, 10:51

نوشته اصلی توسط
faranetwork
خب شما بگیرید تست کنین نتیجه اش رو به ما هم بگین
-
-
April 25th, 2012, 10:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
faranetwork
هر چیزی رو می شه review کرد. سرور یه مشخصات اولیه داره، بحث تستش هم هست که شما گفتید.
-
-
April 25th, 2012, 10:55

نوشته اصلی توسط
persiantools
خب شما بگیرید تست کنین نتیجه اش رو به ما هم بگین

pc رو هم مگه تست میگیرن آخه :دی آدم یک چیزی رو تست میگیره که ارزش داشته باشه

نوشته اصلی توسط
Metalik
هر چیزی رو می شه review کرد. سرور یه مشخصات اولیه داره، بحث تستش هم هست که شما گفتید.
در مود review و تست در اینترنت موجود هست..اطلاعات cpu در سایت سازنده اش موجود هست...در مورد تست هم باید از کسانی که از هتزنر سرور میفروشن بگیم که یک تست بگیرن ببینیم چطور هست
-
-
April 25th, 2012, 11:15
عضو انجمن
سرور قدرتمندی هستش و قیمت بسیار مناسبی هم داره و من شخصا این سرور رو خرید نمیکردم. 100% ترجیح من 2 تا سرور ex4s بودش.
اگه کمی اقتصادی و فنی فکر کنید. احتمالا شما هم به این نتیجه برسید.
هزینه تمدید ماهانه سرور ex10 میشه 109 یورو / حالا 2 تا سرور ex4s میشه 118 یورو
درسته که یک هزینه ستاپ سرور اضافی خواهیم داد. ولی 2 سرور جدا خواهیم داشت 1- 2 هارد اضافی 3 ترا - 10 ترا پهنای باند اضافی - 1 پورت 100 مگ اضافی و 2 سخت افزار جدا.
فقط پول پهنای باند اضافی 5ترا در این دیتاسنتر 90-100 ت هستش. با اینکه ما 10 ترا پهنای اضافی نسبت به ex10 خواهیم داشت.
و ....
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

نوشته اصلی توسط
faranetwork
pc رو هم مگه تست میگیرن آخه :دی آدم یک چیزی رو تست میگیره که ارزش داشته باشه
در مود review و تست در اینترنت موجود هست..اطلاعات cpu در سایت سازنده اش موجود هست...
در مورد تست هم باید از کسانی که از هتزنر سرور میفروشن بگیم که یک تست بگیرن ببینیم چطور هست
شما که خودت سرور های pc از ovh داری میفروشه ؟؟؟!!! دیتاسنتر های زیادی داریم که به گفته خودشون سرور های supermicro دارند ، ولی نه ساپورت و نه شبکه خوبی دارند !!
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
-
April 25th, 2012, 11:21

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
سرور قدرتمندی هستش و قیمت بسیار مناسبی هم داره و من شخصا این سرور رو خرید نمیکردم. 100% ترجیح من 2 تا سرور ex4s بودش.
اگه کمی اقتصادی و فنی فکر کنید. احتمالا شما هم به این نتیجه برسید.
هزینه تمدید ماهانه سرور ex10 میشه 109 یورو / حالا 2 تا سرور ex4s میشه 118 یورو
درسته که یک هزینه ستاپ سرور اضافی خواهیم داد. ولی 2 سرور جدا خواهیم داشت 1- 2 هارد اضافی 3 ترا - 10 ترا پهنای باند اضافی - 1 پورت 100 مگ اضافی و 2 سخت افزار جدا.
فقط پول پهنای باند اضافی 5ترا در این دیتاسنتر 90-100 ت هستش. با اینکه ما 10 ترا پهنای اضافی نسبت به ex10 خواهیم داشت.
و ....
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
شما که خودت سرور های pc از ovh داری میفروشه ؟؟؟!!! دیتاسنتر های زیادی داریم که به گفته خودشون سرور های supermicro دارند ، ولی نه ساپورت و نه شبکه خوبی دارند !!
بستگی به استفاده هر شخص یا شرکت داره . بعضی از شرکتها مصرف پهنای باندشون خیلی کمه و نیاز زیادی به 20 ترا پهنای باند ندارند . در ضمن 6 ترابایت هارد هم خیلی خیلی زیاده و به نظر من یک کانفیگ با یک هارد 500 گیگ ssd به جای 6 ترا میگذاشت هم خوب بود
-