نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: خرید مستقیم سرور با دو روش، چگونه ؟

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

پیش فرض خرید مستقیم سرور با دو روش، چگونه ؟

سلام

------------

من میخوام سرور تهیه کنم از هتز، به راهنمایی و همیاری با دو روش نیازمندم :

1. اگر کسی میتونه برام سرور رو Pay کنه، یعنی در پنل خودم، فقط ماه به ماه یه سه ماه ، سه ماه، شناسه و رمز عبور رو میدم و لاگین و پرداخت کنه برام ...

2. دوستانی که تجربه خرید مستقیم از این DC رو داشتن، لطفا تجربیاتشونو در اختیار من بذارن، قطعا جبران خواهم کرد، چون من طراحی سایت انجام میدم، نمونه کار هم زیاد دارم که اگر کسی خواست براش پیام خصوصی میدم. و خلاصه بگه، به ویزا مجازی میشه ماه به ماه پرداخت داشت ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ و ... !

متشکر از دوستانی که موفقیت رو برای همه آرزو مندند.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    206
    تشکر تشکر شده 
    445
    تشکر شده در
    337 پست

پیش فرض پاسخ : خرید مستقیم سرور با دو روش، چگونه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    سلام

------------

من میخوام سرور تهیه کنم از هتز، به راهنمایی و همیاری با دو روش نیازمندم :

1. اگر کسی میتونه برام سرور رو Pay کنه، یعنی در پنل خودم، فقط ماه به ماه یه سه ماه ، سه ماه، شناسه و رمز عبور رو میدم و لاگین و پرداخت کنه برام ...

2. دوستانی که تجربه خرید مستقیم از این DC رو داشتن، لطفا تجربیاتشونو در اختیار من بذارن، قطعا جبران خواهم کرد، چون من طراحی سایت انجام میدم، نمونه کار هم زیاد دارم که اگر کسی خواست براش پیام خصوصی میدم. و خلاصه بگه، به ویزا مجازی میشه ماه به ماه پرداخت داشت ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ و ... !

متشکر از دوستانی که موفقیت رو برای همه آرزو مندند.
    سلام

دوست عزیز فکر نکنم با کارت مجازی انجام شه.

چون اسکن کارت رو می خوان .

می تونید بدید براتون به هتزنر صرافی ها حواله کنند در ضمن کارت قیزیکی هم به نظر سیو میشه و هیچ کس این کار رو براتون انجام نمیده به جز اینه در پنل خودشون برای شما خریداری کنند.

با تشکر.
    The Best Dedicated & VPS
    All Server Uptime 100 % Guarantee
    Support 24/7/365 Ticket & live chat

4. تعداد تشکر ها از aph به دلیل پست مفید

عضو انجمن 3245 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    479
    تشکر تشکر شده 
    927
    تشکر شده در
    569 پست

سلام
    اگر فردی در آلمان دارید که بدید براتون پرداخت کنه مستقیم و فیریکی عالی هست
    اگر فردی رو پیدا کنید براتون پرداخت کنه(در انجمن افراد زیادی هستند) پرداختش مثل پرداخت آنلاین بانک های ایران است

اما... پیشنهاد میدم اگر کارتون فروش و خرید سرور نیست، اصلا قدم در این زمینه نزارید که مستقیم بخرید، چون مشکلات زیادی براتون بوجود میاد براتون در آینده(البته ممکنه)

ارادت

6. تعداد تشکر ها از 3245 به دلیل پست مفید

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

آها ... پس فیزیکی باشه میشه، راستش من مشکلی ندارم اما چون یکم حساس شدم روی این قضیه، وگرنه عزیزانی هستند در همین سایت ... ولی من چون دیدم سرور اختصاصی میگیرن، و بعد ممکنه به دلایلی دیگه این کار و ادامه ندن و انتقال بدن به یکی دیگه، اون طرف هم شاید، باعث اذیت مشتری بشه که مشتری زده بشه و بره روی سرور دیگه و این مشکلات ، خیلی سخت میتونم به کسی اعتماد کنم، وگرنه اگر کسی باشه که ... چرا که نه ...

ولی با این اوضاع گفتم شاید بشه با مجازی خریداری کرد، پس باید کارت فیزیکی باشه، ممنون

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 3245 نمایش پست ها
    سلام
    اگر فردی در آلمان دارید که بدید براتون پرداخت کنه مستقیم و فیریکی عالی هست
    اگر فردی رو پیدا کنید براتون پرداخت کنه(در انجمن افراد زیادی هستند) پرداختش مثل پرداخت آنلاین بانک های ایران است

اما... پیشنهاد میدم اگر کارتون فروش و خرید سرور نیست، اصلا قدم در این زمینه نزارید که مستقیم بخرید، چون مشکلات زیادی براتون بوجود میاد براتون در آینده(البته ممکنه)

ارادت
    مرسی برادر، اونور کسی هست ولی خیلی نسبتش نزدیک نیست و در کل لغو هست، فردی که پرداخت کنه ... طبق گفته دوستمون مگه اطلاعات کارت ذخیره نمیشه ؟ پس چطور میشه کسی بیاد و پرداخت کنه برام ؟
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)