سلامببخشید استاد، پورت 1Gbps چطور میتونه 250 مگابایت در ثانیه از خودش عبور بده؟
از کی تا حالا هر بایت شده 4 بیت؟![]()
محمد جان سخت نگیر
یک تاپیک بزن بیت , بایت و ... را کامل توضیح بده
سلامlمن وي پي اس بگيرم چه مشخصاتي بايد بگيرم ؟ برااي ابتدا 50 گيگ هارد مي خوام بقيه مشخصات رو خودتون بگيد.
همانطور که همیشه گفتم ملاک انتخاب سرور برای شما عوامل مختلفی هست
شما نباید فقط هاردیسک را ملاک کاریتون قرار بدید
شما اگر برای آپلودسنتر مدنظرتون هست ابتدا از کشوری تهیه کنید که کمترین پینگ را به ایران داشته باشد , چون کاربران شما احتمالاً بیشتر ایرانی هستن
سپس باید میزان پورت گارانی سرویس دهنده مطابق نیاز خود را بیابید
بعد به دنبال منابع مناسب مانند رم , پردازنده و .. باشید
برای کارهای بزرگ هیچ زمان سرویس های کوچک جوابگو نخواهد بود
هر کار بزرگی هم نیازمند هزینه های بالاست
پس کامل اون چیزی که تو ذهنتون هست و قرارهست پیاده سازی کنید اعلام کنید تا یک راهنمایی درست و حدودی توسط کاربران انجام شود
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
با سلام...
ممنون از راهنمايتون.
1- كدوم كشوري به ايران پينگش زياد تره سايت ايراني خواهد بود . منظور از آپلود سنتر آپلود عكس هستش اما با حجم هاي 1 مگ الي 2 مگ +فايل هاي كوچك zip
2- براي اين كه اول هاي كارمون هست گفتم كه قيمتش پايين باشه اگه كار كلي گرفت ارتقاع بدم.
3- گفتين از كدوم كشور هاي مي خواهين فايل دانلود كنيد . از همه كشور هايي اروپايي و امريكايي كه برنامه هاي جديد تو سايتشون قرار ميدن.
4 - اما جناب مهندس هوشيار در اين مدت كه مي خواستم اين كار رو بكن و يكي از عوامل دل سرد شدنم اين بود كه فايل هاي كرك دار هستن فردا مشكلي پيش نياد بود؟! ...
اهدا ف كلي رو گفتم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)