سلام
سرویس ها مطابق لینک زیر ارائه می شود :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/45620/
از سرویس چهارم به بعد مطابق قوانین سایت شامل تخفیف خواهید شد :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - اطلاعیه ها - قوانین استفاده از خدمات شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارز هاست
از کشورهای سوئیس , آلمان , هلند و آمریکا امکان ارائه سرویس وجود داردکشور میزبان حتما باید در 2 جای مختلف باشه ... الویت با 2 سرور اروپاییست ... اگر نبود 6 - 7 تاش اروپا بقیه آمریکا
در صورتی که سرور جدید شما با کنترل پنل WHM/Cpanel باشد از دایرکت ادمین یا ... که دسترسی به روت سرور داشته باشید به صورت رایگان انتقال انجام داده خواهد شدمسئله مهم مهم اینه که من یه سایت دارم روی یکی از وی پی اس های فعلی .. که وی پی اس مورد نظر لینوکسی هستش و روش دارکت ادمین نصبه ... انتقال سرور رو خودم نمی خوام انجام بدم چون یکبار انجام دادم و کاملا میخواهم با شما باشه ...
اما در صورتی که کنترل پنل سرور شما دایرکت ادمین و ... باشد انتقال به عهده شما خواهد بود یا با دریافت هزینه پشتیبانی این مورد توسط همکاران ما انجام خواهد شد
سیستم عامل ها نیز مطابق سیستم عامل های موجود در آپشن های خرید ایجاد خواهد شدسیستم عامل حداقل 6 - 7 تاش لینوکس خواهد بود که نوعش و اطلاعات کاملش + فایل ایزو رو شخصا در اختیار شما خواهم گذاشت
در صورتی که مشکلی نداشتید در خدمت هستیم
تنها مسئله ای باقی می ماند این هست :
شما سرورمجازی نیاز دارید یا سرور اختصاصی که مجازی ساز نصب شود و روی ان برای شما این موارد انجام شود
- انجمن
- بخش فروش
- درخواست سرویس
- درخواست سرور اختصاصی
- درخاست 9 سرور مجازی با پشتیبانی مناسب
موفق باشید