دوست عزیز منم این مشکل رو دارم و تونستم مسیر رو عوض کنم. ولی خب بازم مشکل پابرجاست و صفحه ای که من می خوام رو نمیاره.
واسه حل مشکلت پست های من و پاسخ های داده شده بهشون رو پیگیری کن
دوست عزیز منم این مشکل رو دارم و تونستم مسیر رو عوض کنم. ولی خب بازم مشکل پابرجاست و صفحه ای که من می خوام رو نمیاره.
واسه حل مشکلت پست های من و پاسخ های داده شده بهشون رو پیگیری کن
مال خود سامانه پرداخت امن پاسارگاد که واسه whmsc نوشته خوب کار میکند یا نه اون هم مشکل دارد
یعنی اصلا راه حلی واسه این مشکل بزرگ نیست اگر این که حل نشود که دیگه به درد نمی خورد اصلا راه حلی واسش ندارید اگر یک راهنمایی کوچیک هم باشد باز من حل میکنم ها
اگر دوستان فایل اصلی که مال خود پرداخت امن پاسارگاد هست نحوه فعال سازی رو بگند ممنون می شوم
coder عزیز مرسی از زحمات شما . من در نصب و راه اندازی ماژولی که خود سایت پیپاد داده بود مشکل خوردم . کل openssl , curl , php رو دوباره compile کردم تا sample شون تونست اطلاعات رو بفرسته به سایت پاسارگاد . اما اون که درست شد ، whmcs دیگه وقتی این درگاه پرداخت انتخاب میشد بدون هیچ ارروری صفحه سفید میومد و همه چیز از کار میافتاد . اما با این که این اسکریپت تقریبا تا حد زیادی همان اسکریپت هست اما راحت نصب شد و کار افتاد . ممنون از شما
انفورماتیک رویای پارسیان ارائه کننده انواع خدمات تحت وب،سرویس های پهنای باند و طراحی شبکه و دوربین مداربسته با 10 سال سابقه ( از تیرماه 1386 )
( دامین،هاستینگ،VPS,VDSوسرور اختصاصی ) فروش ویژه VDS
سلام دوست عزیز اگر ماژول را کامل داری و نحوه تنضیماتش را به ماهم بگی ممنون می شویم چون وقتی سفارش داده می شود و درگاه پرداخت امن پاسارگاد انتخاب می شود یک صفحه صفید میاد و همین اگر راه حلی واسه حل این مشکل پیدا کردی بگی ممنون می شویم
سایر موارد اصلاحی که انجام دادم به شرح زیر هستن :
1-مشکل ریدارکت شدن به فاکتور پرداخت شده به جای لیست کل فاکتورها :
خط 39 فایل res.php رو به این ترتیب تغییر بدید :
مشکل undefined index l$link .... ( دقیق متنش رو یادم نیست ) :کد PHP:
//Header('Location: http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/clientarea.php?action=invoices');
Header('Location: http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/viewinvoice.php?id='.$i_number);
خط 39 فایل pasargod.php رو به این ترتیب تغییر بدید :
بعد از پرداخت نام gateway در پایین فاکتور بخش معامله نشان داده نمی شد . که دلیل هم نام نبودن فایل و تنظیمات بود :کد PHP:
$link = $_SERVER['SERVER_NAME'].'/viewinvoice.php?id='.$invoice;
خط 11 فایل res.php رو به ترتیب زیر تغییر بدید ( P بزرگ به p کوجک عوض شود . )
امیدوارم کمکی کرده باشم ... باز هم با تشکر از coder عزیز که زحمت این کار رو کشیدن و همون کلاس های pasargod php موجود در کدهای نمونه رو به این ترتیب کاربردی کردند .کد PHP:
$gatewaymodule = "pasargad";
انفورماتیک رویای پارسیان ارائه کننده انواع خدمات تحت وب،سرویس های پهنای باند و طراحی شبکه و دوربین مداربسته با 10 سال سابقه ( از تیرماه 1386 )
با سلام
من این قسمت دوم
مشکل undefined index l$link .... ( دقیق متنش رو یادم نیست ) :
خط 39 فایل pasargod.php رو به این ترتیب تغییر بدید :
کد PHP:
را پیدا نکردم اگر می شه یکم دقیق تر بگید ممنون می شوم
ببینید 2 تا فایل pasargad.php هست . یکی در gateways , یکی در دایرکتوری pass . آن خطی که گفتم در همان فایل اولی که توضیح دادم ( در دایرکتوری gateways ) باید قرار بگیره.
که الان نگاه کردم . ( من چون فایل هام رو تغییر دادم الان در فایل اصلی ارائه شده نگاه کردم براتون )
در خط 17 چنین کدی داره .
بعد از خط 27کد PHP:
function Pasargad_link($params) {
این خط رو اضافه کنید :کد PHP:
$description = $params["description"];
البته این یک پیغامی اروری هست که خیلی سریع میاد و ریدارکت میشه و ممکنه ندیده باشید ... درست شد سایتتون خبر بدیدکد PHP:
بدون این هم باید تونسته باشید اطلاعات رو به سایت بانک بفرستید . مشکل شدیدی ایجاد نمیکنه.
با سلام
ممنون
ولی مشکل اصلی من این هست که وقتی سفارش داده می شود و در مرحله اخر درگاه پرداخت امن پاسارگاد انتخاب و ارسال سفارش را زده می شود برای وصل شده به دراگه امن پاسارگاد در صفحه http://www.xxxxx.com/cart.php?a=checkout صفحه سفید ظاهر می شود و همین طور میماند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)