سلام . پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم که هدفشون کمک کردنه.
من یک ماه پیش سروری گرفتم که vmware esxi نصب بود - چند وی پی اس ساختم ( ویندوز ) و همه چیز هم اوکی بود و هست. چون آی پی ها تمام شد درخواست رنج آی پی دادم و دیتاسنتر برام فرستاد
x.x.x.153 = گیت وی که در حال حاضر دارم استفاده میکنم و توی بخش Dns and Routning برنامه vsphere هم دارم میبینمش کنار DNS
آی پی ای که به vsphere وصل میشم x.x.x.154 هست که تا 158 من آی پی داشتم
آی پی های جدید از x.x.x.224 شروع میشه - بلوک 16 تایی -
که فکر کنم خود x.x.x.224 به عنوان secondary Gateway باید استفاده شه- خوب منم اومدم توی بخش : configuration>networking برنامه و اونجا یک vmkernel ساختم که به سویچ فعلی وصله.
که وقتی پروپرتیس رو میزنم میبینم که یک vmkernel جدید ساخته شده summery اون vMotion and Ip storage هست که اونجا بهش آی پی x.x.x224 رو دادم سابنت مسک هم که 255.255.255.248 خود دی سی داده ( ایکس ال ) و گیت وی هم که تغییر ندادم ( همون x.x.x.153 ) چون فکر کنم کانکشنش از بین میره و نیازی هم نباشه عوض شه ( نمیدونم ) - از لحظه ای که ادد کردم پینگ x.x.x.224 اومد !
یک سرور مجازی ساختم آی پی x.x.x.225 رو دادم و گیت وی x.x.x.224 رو دادم - اما پینگ نداره![]()
نمیدونم چرا پینگ کار نمیکنه لطفا توضیح بدید چیکار کنم. ممنون میشم. لطفا پاسخ مفید بدید دیگران هم در آینده استفاده کنند نه مثل من که گشتم و ندید م کسی درست جواب داده باشه.
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
کسی نیست ؟