سلام.
مشخصات دریافت شد و من مدارک لازم رو تهیه کردم.
1. عکس اول "SMTP-Not-Installed"
توضیحات:
وقتی قرار هست یک سرور ویندوز ایمیل سرور باشه، باید SMTP سرور روش نصب باشه که میتونه از پیش فرض ویندوز استفاده کنه (IIS SMTP) و یا برنامه های جانبی (MailEnable - SmarterMail و ...) که همینطور که در عکس مشخص هست، SMTP سرور پیش فرض و هیچ برنامه جانبی دیگه ای (به دلیل مسائل "حریم شخصی" از گزاشتن عکس از Add/Remove Programs خودداری می کنم) نصب نیست.
2. عکس دوم "SMTP-Port-Unused"
توضیحات:
همه ما میدونیم که در سرور ویندوز یا لینوکس، پورت اصلی برای ارسال ایمیل و راه اندازی SMTP سرور، پورت 25 هست که باز هم همانطور که در عکس مشخص هست، این پورت بسته هست و هیچ سرویسی روی این پورت فعال نیست (پرت های دیگری هم قابل استفاده هستند ولی موضوع بحث ما این نیست اینجا)
3. عکس سوم "RRAS-Disabled"
توضیجات:
من حتی این احتمال رو دادم که ممکن هست این کاربر از طریق V_P-N در حال استفاده غیر مستقیم از IP این سرور برای ارسال Spam باشه که باز هم با بررسی RRAS که برنامه راه اندازی سرویس V-P_N هست (برنامه های جانبی هم وجود داره، بررسی شد، نصب نبود) فعال نیست.
4. بررسی Log های سرور
توضیحات:
این مورد هم انجام شد و Log های دو روز اخیر به دقت بررسی شد و همینطور یکی از Log فایل های روزهای گزشته، به صورت اتفاقی انتخاب شد و بررسی شد و تنها پورت ای که استفاده شده بود، پورت 80 بود و برای دانلود چند فایل صوتی.
5. بررسی استفاده غیر مستقیم Spam Script یا Spam Software
توضیحات:
این بررسی هم انجام شد و هیچ فایل PHP - ASP - ASP.NET - CGI - Perl و ... یافت نشد در این سرور و همینطور در Log فایل ها بررسی شد و باز هم هیچ صفحه ای به جز HTML دیده نشد.
برنامه های نصب شده و Log فایل های نصب/حذف برنامه ها نیز بررسی شد و هیچ برنامه جدیدی از تاریخ 7 روز پیش تا به حال نصب و یا حذف نشده بود.
نکته:
از گزاشتن عکس در موارد 4 و 5 به دلیل مسائل "حریم خصوصی" خودداری شد.
پا نوشته:
برای اینکه یه حالی به این بنده خدای بی گناه داده باشم، یه سری تنظیمات مخصوص روی VPS ایشون انجام دادم و هر موقع که Restart کنید VPS رو، این تنظیمات اعمال میشه و تفاوت رو به چشم خواهد دید ایشون و یا مدیر سرور به هر حال.
XLHost و یا نماینده ایشون، لطفاً در صورت داشتن مدرک موثق، صحبت های من رو رد کنید.
با تشکر.