اکثر همکاران که در اینجا فعالیت می کنند شناخته شده و معتبر هستند از پست ها و تشکر ها و... می توانید شناسایی کنید.
تفاوت ها همیشه بوده و هر کشور و دیتا سنتری یکسری امتیازات و یکسری ضعف هایی دارد که به این میشه گفت کشف حقایق نه ... پشت کسی رو خالی کردن.
بنده یک پیشنهاد ویژه برای شما دارم با 50% تخفیف بهاره که برای دو ماه آینده می توانید استفاده کنید.
سرور را هم خودمان برای سایت دانلود کانفیگ خواهیم کرد تا به مشکلی برنخورید.
1- سیستم عامل ویندوز نصب خواهد شد که برای دانلود و آپلود خیلی راحت باشید.
2- وب سرور انجینکس هم نصب می شود که قادر به پاسخگویی به تعداد کانکشن های بالاست و واسه سایت دانلود عالیه.
---------------------------------------------------
پردازنده : سه هسته
حافظه واقعی : 1 گیگابایت
هارد دیسک : 100 گیگابایت
پهناي باند ماهيانه : 1000 گیگابایت
تعداد آی پی : 1 عدد
قیمت ماهیانه : 36000 تومان (با تخفیف 18000 تومان)
سفارش آنلاین
---------------------------------------------------
پردازنده : چهار هسته
حافظه واقعی : 2 گیگابایت
هارد دیسک : 200 گیگابایت
پهناي باند ماهيانه : 2000 گیگابایت
تعداد آی پی : 1 عدد
قیمت ماهیانه : 54000 تومان (با تخفیف 27000 تومان)
سفارش آنلاین
کد تخفیف 50 درصدی برای بهار امسال : TBS2012
سلامخوب دوست عزیز من واقعا گیج شدم از کجا باید سرویس بگیرم هرکسی پشت یکی رو خالی میکنه
هرکسی یه قیمت با مشخصات بالا میده یکی قیمت بالا با مشخصات معمولی میده
بلاخره هستند کسایی اینجا که واقعا مورد تایید خیلی ها باشند منم خیلی سریع به vps احتیاج دارم و همینطور روز میگذره
شما با اندکی تحقیق درست در مورد سابقه سرویس دهنده ها
بررسی مشخصات دقیق سرویس های ارائه شده توسط آنها و ... می تونید به یک جمع بندی مناسب برسید
یا اینکه رجوع کنید به تاپیک هایی که در گذشته در انجمن ایجاد شده در مورد بعضی از سرویس دهندگان اطلاعات حدودی بدست آورید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)