نوشته اصلی توسط online24 پیمان از یک ساعت پیش ناپدید شد و اثری ازش نیست ... پیمان هرجا باشی پیدات میکنم ! بزودی با آفرهای باور نکردی در خدمت دوستان هستیم ! Zekki .......... دوستان شاهد باشین .......... .................................................. ........ شیطون چطوری راضی کردی که بت رسیلر بده؟
نوشته اصلی توسط WebRang Zekki .......... دوستان شاهد باشین .......... .................................................. ........ شیطون چطوری راضی کردی که بت رسیلر بده؟ پیمان کجایی ؟ یه Snip گرفتم ازش ... میخوام Head shot از 1 کیلومتری کنمت . در مورد ریسلر هم فنون مخ زنی رو در مکتب شما آموختیم ... کارساز شد .
نوشته اصلی توسط online24 پیمان کجایی ؟ یه snip گرفتم ازش ... میخوام head shot از 1 کیلومتری کنمت . در مورد ریسلر هم فنون مخ زنی رو در مکتب شما آموختیم ... کارساز شد . در قسمت اول : به شما چه . در قسمت آخر : کوچه خالی و .... که نیست قضیه؟
نوشته اصلی توسط online24 رو دعوت نامه کلیلک کن ! صفحه جدید باز میشه ، سمت چپ بالا ( موازی با لوگو گروه انجمن ) 2گزینه هست ! عضویت و رد دعوتنامه یکی رو انتخاب کن ! ~ finish مرسی نوشته اصلی توسط iranoptic اینجا زیاده!! گفتم بچه ها مایل باشند یه فروشگاه آنلاین راه بندازیم تک وب فکر کنم تو یک تاپیک بود گفته بود واسه یکی دامین ثبت رده بود بعد طرف فروشگاه اسلحه زده بود شاید بتونه راهنمایی کنه
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است. ((جان ماکسول))
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن