-
April 21st, 2012, 22:55
کسی هاست دانلود داره که روی اون رپیدلیچ نصب کرده باشه و فایلهای پسورد دار رو باز کنه؟
سلام
دیگه دارم دیوونه میشم
یک ماهه دنبال هاست دانلود میگردم
چند جا رو تست کردم
اما همش با مشکل مواجه هستم
تو همه شون رپیدلیچ مجازه
اما فقط میشه لیچ کرد
و نمیشه فایلهای زیپ و رار که دارای پسورد هستن رو با رپید لیچ unzip unrar کرد
میخوام بدونم میشناسید؟
ایا استفاده کردین؟
از هاست دانلودی که بشه با رپیدلیچ ، فایلهای زیپ و رار که دارای پسورد هستن رو unzip unrar کرد
لطفا معرفی کنید
خیلی خیلی ممنونم
-
-
April 21st, 2012 22:55
# ADS
-
April 21st, 2012, 23:58
عضو دائم
پاسخ : کسی هاست دانلود داره که روی اون رپیدلیچ نصب کرده باشه و فایلهای پسورد دار رو باز کنه؟
چرا هاست دانلود؟ رپید لیچ خیر بیشترین گزینه هاش الکیه.. من به شما پیشنهاد بهتری میدم..
به جای هاست دانلود بهتون سرور مجازی ویندوز پیشنهاد میدم.شما وصل میشید به یک ویندوز دیگر تو سرور.. همونجا با سرعت 50 مگابایت در ثانیه فایلهاتون رو دانلود میکنید.همونجا از زیپ در میارید. همونجا میزارید تو درایو برای دانلود!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 00:51
پاسخ : کسی هاست دانلود داره که روی اون رپیدلیچ نصب کرده باشه و فایلهای پسورد دار رو باز کنه؟

نوشته اصلی توسط
delta
چرا هاست دانلود؟ رپید لیچ خیر بیشترین گزینه هاش الکیه.. من به شما پیشنهاد بهتری میدم..
به جای هاست دانلود بهتون سرور مجازی ویندوز پیشنهاد میدم.شما وصل میشید به یک ویندوز دیگر تو سرور.. همونجا با سرعت 50 مگابایت در ثانیه فایلهاتون رو دانلود میکنید.همونجا از زیپ در میارید. همونجا میزارید تو درایو برای دانلود!!
اخه میدونم سرور مجازی خوبه.
اما الان که از سایتها درامد ندارم، نمیخوام زیاد هزینه کنم .
اگر هم وی پی اس 50 تومنی بگیرم ، سر دو ماه باید ارتقا بدم که اونجا به مشکل میخورم
سرور مجازی ها هم گرفتم ، باید یک چیز درست و حسابی بگیرم که اونم از 150 به بالا درمیاد . این بعدا.
به همین دلایل اولش تا سه چهار ماه اول، باید با 30 چهل تومن سرو تهش رو با هاست Dl ببندم
-
-
April 22nd, 2012, 02:31
عضو دائم
کی گفته بالای 150 در میاد برات؟ اگر وی پی اس درست و درمون بگیری از سرور قدرتمند واسه چی کم بیاری؟ یک تاپیک بزن مشخصاتی که میخوای رو بگو ببین چه آفرهایی بهت میدند..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 08:52

نوشته اصلی توسط
delta
کی گفته بالای 150 در میاد برات؟ اگر وی پی اس درست و درمون بگیری از سرور قدرتمند واسه چی کم بیاری؟ یک تاپیک بزن مشخصاتی که میخوای رو بگو ببین چه آفرهایی بهت میدند..
نه این بعدن . چون نمیخوام ادمین ها رو اذیت کنم، همین 30 تومن میدم 100 گیگ هاست دی ال میخرم بهتره. البته فعلا
رم 16 هارد 3ترا سی پی یو cor i 7
این که دیگه میشه سرور اختصاصی بالای 300 در میاد
-
-
April 22nd, 2012, 09:19
عضو انجمن
یه خواهشی دارم .
اگه تونستی فایل ها زیپ هایی که پسورد دارن رو از زیپ در بیاری من یه فایل دارم اونو هم در بیار ممنون میشم.
-
تعداد تشکر ها از vps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 09:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
یه خواهشی دارم .
اگه تونستی فایل ها زیپ هایی که پسورد دارن رو از زیپ در بیاری من یه فایل دارم اونو هم در بیار ممنون میشم.

فک کنم منظور ایشون فایلهایی باشه که پسوردشونو داریم
نه فایلهایی که میخواهیم پسوردشونو بدست بیاریم
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 09:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Arashdn
اخه دقیق ننوشته داره یا نداره :-
-
تعداد تشکر ها از vps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 09:37

نوشته اصلی توسط
Arashdn
اوووووووووووه
کلا منظورم رو اشتباه فهموندم
معذرت میخوام
من پسورد فایلهارو دارم
فقط میخوام آنزیپشون کنم
میخوام از mihandownload.com فایلهارو لیچ کنم و آنزیپ و آنرار کنم
-
-
April 22nd, 2012, 11:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
gothic
نه این بعدن . چون نمیخوام ادمین ها رو اذیت کنم، همین 30 تومن میدم 100 گیگ هاست دی ال میخرم بهتره. البته فعلا
رم 16 هارد 3ترا سی پی یو cor i 7
این که دیگه میشه سرور اختصاصی بالای 300 در میاد
100 گبگ هاست دل رو میخری 30 تومان؟؟؟ شرمنده ولی کدوم پلنشه منم بخرم؟ چون خودم یک هاست دانلود از همونجا دارم برای فایلهای کم حجمم 30 گیگ رو ماهی 30 تومان میدم...
-