ایشون برای من هم چند روز پیش این پیام رو زدند.قبل خرید خوب پیام میدید الان کجا هستید؟
نوشته اصلی توسط iraniserver
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز، اگر نیاز به سرور مجازی دارید با بالاترین کیفیت ممکن در خدمتتون هستیم
نظرات مشتریان ما ، وضعیت کیفی و پشتیبانی ما رو مشخص کرده
گروه ایرانی سرور و به خصوص آقای اکبری کاملا تایید میشن.
بنده بیشتر از 1 سال هست که باهاشون همکاری دارم. پشتیبانی عالی و حرفه ای دارند...
دوستانی که قصد خرید دارند، با خیال راحت اقدام کنن...صد در صد تایید می شن من قبلا از ایشون سرور داشتم و هنوز هم دارم
عالی , بیست , یک و ...........
خریدن یه سرور مجازی از ایشون توصیه می شهبا سلام و عرض ارادت خدمت شما دوستان عزيز
من از ايشون چندتا سرور دارم و واقعا راضي هستم . هم از لحاظ پشتيباني و هم كيفيت سرويس ها
فرد مورد اعتمادي هست خلاصهبا سلام
بنده از ایرانی سرور خیلی وقته سرور و همچنین نمایندگی هاست دارم و راضی هستم .
پشتبانی خیلی خوبه ( البته از طریق تیکت ) واقعا عالیه تیکت ها بیشتر مواقع کمتر از 5 دقیقه پاسخ داده میشه .
و
کیفیت هم جای خود دارد .b-)
از همین جا هم ازشون تشکر میکنم و خسته نباشیدو ده ها نظر دیگر...سلام
من از تیرماه 90 تا امروز از ایشون سرور دارم.
دوستان فرمودند پشتیبانی ایشون با تیکت عالیه!
من حتی مواردی هم شده که غیر از یاهو مسنجر و ... با اس ام اس مستقیم موبایل به موبایل مشکلاتم رو حل کردم و حتی کارهای ساده ی نصب پانل و اسکریپت رو هم در زمانی که مشکلاتی برای بنده وجود داشته انجام دادن.
من هفت سال هست که از این هاستینگ به اون هاستینگ میرم ولی انصافاً خدمات و پشتیبانی ایشون مثل قیمت سرویسهاشون بی نظیره.
فقط وقتی که برای مشتری میذارن ماهانه ارزشی بیش از صدهزارتومن داره.
ضمناً در چند مورد برای من بصورت مجانی سرورهام رو ارتقاء دادن و من از این کارهای ایشون بسیار متحیر شدم! و وظیفه ی خودم میدونم که همین جا از ایشون و تیم قوی شون تشکر کنم.
فکر میکنم ایشون با اینکه سابقه ی زیادی دارند ایرانی سرور رو سه چهار ماهه که راه اندازی کردن و تا اونجا که میدونم هزینه های بسیار زیادی کردن که سزویس دهندگان مختلف رو تست کنن و بهترین ها رو انتخاب کردن.
جای ریسکی وجود نداره و من بسیار راضی هستم که با ایشون کار می کنم.
![]()
برای سفارش بفرمایید تا راهنماییتون کنیم
با تشکر فراوان