سلام.

حرفی نمی زنم که اسمش رو بزارند تخریب یا جانب داری.

فقط تجربه خودم رو میگم:

من هم حدود 2 سال پیش از این شرکت به مدت 1 ماه سرور خریدم.
در واقع سرورم رو از iWeb منتقل کرده بودم به اینجا با همون سایت های قبلی و هیچ سایت جدیدی اضافه نشده بود.
کمتر از 2 هفته از انتقال سرور نگزشته بود که دیدم سایت ها باز نمیشن !!!
تیکت دادم به شرکت، حدود 4 ساعت هیچ جوابی نگرفتم.
عصبانی شدم و چند بار دیگه تیکت رو reply دادم و گفتم مشکل رو حل کنید، سرور down هست !!!!
باز هم حدود 3 ساعت گزشت و جوابی نگرفتم.
فردای اون روز دیدم یک نفر جواب داده و با لحن تند گفته که شما Abuse داشتید و ما به شما ایمیل زدیم و شما تا مدت 24 ساعت هیچ جوابی به ما ندادید و ما هم سرور رو بستیم !!
دیگه قاطی کردم و زنگ زدم XLHost که یه بنده خدا برداشت که انگار منشی بود از جریان سرور بی اطلاع.
گفتم وصل کن به یکی که جواب من رو بده و یهو دیدم 1 ایرانی برداشت گفت بله بفرمایید ؟
فکر کردم خط رو خط شده و قطع کردم.
رفتم رو LiveChat گفتم که من فلانی هستم و جریان اینه.
طرف گفت شما زنگ زدی و مدیر ما گوشی رو برداشته و شما قطع کردی.
منم گفتم که من با منشی حرف زدم، گفت که نه، آقای سعید گوشی رو برداشتن بعدش و به شما سلام کردند ولی شما قطع کردی !
من تازه فهمیدم که شرکت دست 1 ایرانی هست که اسمش سعید خرازی هست !!!
خلاصه، دیدم دیگه جواب نداد تو چت سایت و من تیکت رو جواب دادم که سرور من رو باز کنید، من هیچ ایمیل ای از شما به دستم نرسیده.
طرف هم بعد از 20 دقیقه جواب داد که چرا، ما 2 با ایمیل دادیم و شما جواب ندادی.
خلاصه بعد از کلی کش واکش، فهمیدم که آقایون ایمیلشون Reverse DNS - PTR - DomainKeys هیچ کدوم رو نداره و وقتی ایمیل از همچین سایت ای ارسال بشه، میره تو Spam Box ایمیل سرویس Gmail !!!!
ایمیل رو پیدا کردم و گفتم باشه، سرور رو باز کنید تا مشکل رو حل کنم، بعد از 1 ساعت باز کردند و من هم سایت مربوطه رو suspend کردم.
بعد بهشون گفتم که بابا، من 1 سال حدوداً رو iWeb بودم با همین سایت و هیچ وقت مشکلی پیش نمیومد.
طرف جوابی نداد تا روز بعد که 1 نفر جواب داد و گفت با ما بحث نکنید، مشکلی بوده و حل شده !
من هم عصبی شدم و گفتم بحث نکن یعنی چی ؟؟؟
10 دقیقه بعد دیدم سرور دوباره از دسترس خارج شد !!!!!
تیکت زدم و گفتم دوباره چیه ؟
گفت ما پولت رو برگردوندیم و سرور رو بستیم و backup هم بهت نمیدیم !

داستان خیلی جلو رفت و من چند با دیگه زنگ زدم و با سعید حرف زدم و خلاصه بحث بالا گرفت و .....

به هر حال، من هنوز سرور iWeb رو کنسل نکرده بودم و یه جورایی تونستم Backup دو هفته قبل رو گیر بیارم.

به نظر شما این جریان چه نتیجه ای داره ؟

با تشکر.