ببخشيد اينقدر سوال مي كنم واقعا ممنون ازتون يه سوال ديگه
codecs چيه؟الان بهتره من 64 نصب كنم يا 32؟
ببخشيد اينقدر سوال مي كنم واقعا ممنون ازتون يه سوال ديگه
codecs چيه؟الان بهتره من 64 نصب كنم يا 32؟
سلام
codecs واسه پخش فرمت های صوتی و تصویری نیاز هست
البته نسخه بدون codecs هم اگر دانلود کنید بعد میتونید codecs رو نصب کنید
هر چند امکانات اضافی هم نسخه با codecs داره
نسخه 32 و 64 بیت هم بستگی به معماری سی پی یو شما داره
ubuntu خوبه
شما هم می تونید ۳۲ و هم ۶۴ نصب کنید. از نظر کارایی فرقی نداره واسه شما
برای بازی بهترین انتخاب ویندوز هست! توی لینوکس حتی اگر بشه بازی ها رو اجرا کرد نمی شه به خوبی ویندوز از اونها بهره برد.
لینوکس جای بازی نیست!
خوبی مینت نسبت به اوبونتو اینه که از برخی از برنامه های کد بسته و خارج از لایسنس گنو استفاده کرده که کار شما رو راحتتر می کنه ولی قسمتی از کد خود مینت هم به صورت کد بسته و باینری هست درحالی اوبونتو کلا اپن سورس هست
کاملا مخالف. لینوکس جای بازی کردنه. فقط به جای بازی کردن با ماشین ها و تفنگ ها، با سیستم عامل بازی میکنید!کد:لینوکس جای بازی نیست!
من روی لپ تاپ ام openSUSE 12.1 دارم و ۵ سالی هست که ویندوز رو با خیال راحت پاک کردم. به شما هم توصیه میکنم اول ویندوز رو پاک کنید بعد لینوکس بریزید. این جوری مجبور میشید همه چیزش رو یاد بگیرید.
ضمنا توی نت فارسی مقالات بسیاری در مورد «کدام توزیع لینوکس را انتخاب کنم» هست. بگردید. موضوع بیشتر انتخاب و سلیقه هست.
اون هایی که پایداری بالا و دیر به دیر آپگرید (دقت کنید upgrade با update فرق داره) شدن رو می پسندن، از CentOS استفاده میکنن.
برای استفاده های روز مره، دو دسته سیستم هست. rpm packaged ها که از red hat مشتق میشن و deb packaged ها که از debian مشتق میشن. بهترین مثال برای دستهی اول fedora و برای دستهی دوم Ubuntu هست.
در مورد میز کار هم ۲ میز کار اصلی وجود داره: KDE و Gnome. به نظر شخص من kde بهتر و خوشگل تر هست. ببینید و انتخاب کنید. گنو / لینوکس دنیای آزادی ئه ...
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
نظرتون در مورد centos چیه ؟
----------------------------------
Hostine.net | هاستینه
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس - رداستیشن - هاستینه
ubuntu آخرین ورژن مناسب تر است
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
من از نظر ظاهر از اوبونتو بيشتر خوشم اومده
الان من بخوام يه لپ تاپ بگيرم روش لينوكس نصب كنم حداقل مشخصاتي كه لازم هست براي سخت افزار چيه؟ يا بهتر بگم كلا با چه مشخصاتي باشه عالي كار مي كنه؟ براي گشت و گذار تو اينترنت بيشتر مي خوام لپ تاپ بگيرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)