من whmcs رو به سرور وصل نکردم . و مشکلی که دارم اینه که نمی دونم نمایندگی هام پول واریز می کنن یا نه از کجا می تونم ببینم ؟
من whmcs رو به سرور وصل نکردم . و مشکلی که دارم اینه که نمی دونم نمایندگی هام پول واریز می کنن یا نه از کجا می تونم ببینم ؟
نمایندگی هاتون؟ بیشتر توضیح بدید لطفا
اول این که شما پرداخت آنلاین دارید ؟
بعد این که شما باید یک بخش تیکت جدید بسازید به عنوان ثبت فیش بانکی که هر یوزرتون که ریخت از این طریق شما رو با خبر کنه اگه نکرد سرورش دستی ببندید !
طراحی حرفه ای وب سایت
quadangles.web@gmail.com
خب معمولا زرین پال باید به شما اطلاع بده ، بعد این که از این روشی که بهتون گفنم هم میتونید استفاده کنید
به صورتی که فیلد های بیشتری بسازید به عنوان شماره تراکنش و ... تا پست کنند !
طراحی حرفه ای وب سایت
quadangles.web@gmail.com
زرین پال اطلاع نمی ده .
ببینید مشکل من اینه که الان یکی 3 ماهه نماینده منه از کجا بدونم هر ماه پول نمایندگیش رو پرداخت می کنه یا نه ؟
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
پیدا کردم !
قبل رو نمیدونم ولی از این به بعد میتونید از این راه استفاده کنید و تراکنش از مشتریتون بگیرید و با تراکنش های زرین پال و یا بانک هماهنگ کنید ببینید ریخته یا نه البته میتونید از این کار قبل هم ببینید ! یعنی یه لیست تراکنش بگیرید و شماره حسابی که مشتریتون داره و میگه با اون حساب براتون ریخته چک کنید ببینید ریخته یا نــــــه !
طراحی حرفه ای وب سایت
quadangles.web@gmail.com
از قسمت Invoices خود whmcs قابل بررسی هست.
یک سوال نمایندگانتو مگه فاکتور ندارن خدماتشون ؟
از طریق فاکتور آنلاین بریزن که مشخه .
----------------------------------
Hostine.net | هاستینه
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس - رداستیشن - هاستینه
تنظیمات مربوط به cron را نیز انجام دهید تا وضعیت صورتحساب ها و reminder ها فعال گردد
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)