-
April 16th, 2012, 19:14
عضو انجمن
آفر ویژه سرور مجازی (تجهیزات بالا)
با سلام و احترام
یک آفر موجود داریم از دیتاسنتر Hetzner آلمان . این آفر محدود هست و تنها دو عدد از اون ارائه خواهد شد.
مشخصات :
Memory= 4Gig +
128MB free
Cores= 4
Disk Space= 60Gig
Port= 1Gig
Vmware ESXI 5
هزینه ی 3 ماهه : 119 هزار تومان
هزینه ی 6 ماهه : 199 هزار تومان
برای سفارش کافی هست در پرتال وبسایت عضو شده و به ما اطلاع دهید تا فاکتور سرویس برای شما صادر شود.
آفر آماده به تحویل می باشد.
آفر بصورت شش ماهه و سه ماهه می باشد.
دوستان و همکاران: لطفا اسپم ممنوع!
با تشکر فراوان
افتخارما، رضایت مشتری است!
-
-
April 16th, 2012 19:14
# ADS
-
April 20th, 2012, 17:30
عضو جدید
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی (تجهیزات بالا)
سلام مرسی دوست عزیز بنده فصد تخریب نداشتم
ویرایش توسط jj206 : April 22nd, 2012 در ساعت 19:53
-
-
April 20th, 2012, 17:32
ویرایش توسط razavihost : April 20th, 2012 در ساعت 17:40
-
تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 17:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
razavihost
مرسی اما ارسال موضوع جدید برا من بستست چه باید منوش ظاهر بشه ؟
-
-
April 20th, 2012, 17:42
عضو جدید
من هم داشتم دیشب خریداری میکردم که اتفاقی حاصل شد افتاد واسه امروز که این قضایا پیش امد.دوست عزیز فروشنده اگر حرف ایشون صحت نداره بیا دفاع کن اگر صحت داره.یا مشکل رو برطرف کن یا پولش رو برگردون.اگر نمیخوای برگردونی موضوعش جداست.اطفا مدیران پیگیری کنند
-
تعداد تشکر ها ازsorrowrock به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 19:39
عضو جدید
ما که نمی تونیم تاپیک انتقاد بدیم باید چی کار کنیم؟
Advance PHP Developer and html
-
تعداد تشکر ها از jj206 به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 20:41
عضو دائم
کلیه مدارک را میتونید برای یکی از مدیران بفرستید اگر مدارک معتبر و قابل استناد باشن خودشون توی یک تاپیک براتون قرار میدهند که دیگه هم ایشون که فورشنده هستند هم شما توی اون تاپکی میتونید باهم مشکلتون حل کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 20:54
عضو انجمن
متاسفانه من چند وقت پیش یه تاپیک زدم که در مورد این چنین فروشنده هایی به یه اتفاق آرا برسیم و دوستان خریدار سرور به یه جمع بندی در مورد شخص فروشنده برسند ولی متاسفانه تنها کار مدیران پ.خ خصوصی دادن و بستن تاپیک بود مبنی بر اینکه انجمن یه جایی هست برای آموزش و مطالب علمی نه رقابت !!! که در مورد این جواب مدیران من حرفی ندارم درست قبول دارم محیط یه محیط آموزشی هست ولی ما در این محیط آموزشی کلی فروشنده سرور مجازی داریم چرا نیاییم یه بررسی انجام بدیم در مورد سرویس ارایه شده از طرف سرویس دهنده و میزان کیفیت سرور و میزان رضایت مشتری و ..که خود من کلی متضرر شدم از این طریق و نه من کلی دوستان حاضر در این انجمن میتونند مهر تاییدی بر حرف های بنده باشند امیدوارم مدیران این انجمن تصمیمی اتخاذ کنند که شاهد این چنین مشکلات نباشیم و بتونیم بیشتر جلوی این کم فروشی ها رو بگیریم با تشکر
ویرایش توسط saeed_m27 : April 20th, 2012 در ساعت 21:04
-
تعداد تشکر ها ازsaeed_m27 به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 21:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
متاسفانه من چند وقت پیش یه تاپیک زدم که در مورد این چنین فروشنده هایی به یه اتفاق آرا برسیم و دوستان خریدار سرور به یه جمع بندی در مورد شخص فروشنده برسند ولی متاسفانه تنها کار مدیران پ.خ خصوصی دادن و بستن تاپیک بود مبنی بر اینکه انجمن یه جایی هست برای آموزش و مطالب علمی نه رقابت !!! که در مورد این جواب مدیران من حرفی ندارم درست قبول دارم محیط یه محیط آموزشی هست ولی ما در این محیط آموزشی کلی فروشنده سرور مجازی داریم چرا نیاییم یه بررسی انجام بدیم که خود من کلی متضرر شدم از این طریق و نه من کلی دوستان حاضر در این انجمن میتونند مهر تاییدی بر حرف های بنده باشند امیدوارم مدیران این انجمن تصمیمی اتخاذ کنند که شاهد این چنین مشکلات نباشیم و بتونیم بیشتر جلوی این کم فروشی ها رو بگیریم با تشکر
در مورد مدییرای انجمن باید بگیم که اگه حرفشون اینه لطف بفرمایند تاپیک های فروش رو حذف کنن و فقط آموزشی کنند و ما هم بریم پی کارمون
مرسی
-
تعداد تشکر ها ازjj206 به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 21:26
عضو انجمن
این تاپیکی است که من این پیشنهاد رو دادم و جواب مدیر انجمن هم میتونید مشاهده کنید و تازه بعضی دوستان تشکر هم کردند بابت این جواب !!! : http://www.webhostingtalk.ir/f118/45442/
-
-
April 20th, 2012, 21:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
بله مکان علمی فرهنگی خرید فورش هست اما در هر جایی امکان کلاهبرداری نیز هست
پس نیاز به کسی هست که کنترل کنه وگرنه محبوبیت این انجمن به این خوبی از بین میره و بعد از مدتی همه به چشم یه جایی برای کلاهبرداری بش فکر میکنن و کسی نمی تونه نه خرید کنه و نه فروش
امیدوارم مدیرا یه فکر اساسی کنن . واقعا چند نفر تو این انجمن متضرر شدن و با حرف های مدیر هاستینگ ها گول خوردند متاسفانه برا ارائه هاستینگ به هیچ مجوزی نیاز نیست که خود باعث افزایش تقلب و کلاهبرداری می شود. البته همه دوستان پاک و شریف هستند اما جایی که نظارت لازم نباشه امکان بالا رفتن جرم بالا میره
باز هم شرمندم که اینجا مطرح شد.
-