سلام امروز من هرچی میکنم سایت انجمن راهنمای وردپرس فارسی و سازوب باز نمیشن این مشکل برای شما هم هست یا برای شما باز میشه؟؟؟
سلام امروز من هرچی میکنم سایت انجمن راهنمای وردپرس فارسی و سازوب باز نمیشن این مشکل برای شما هم هست یا برای شما باز میشه؟؟؟
باز میشه !
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
پس چرا برا من باز نمیشه چطور درست کنم خیلی سایت ها مثل این میشه برای من فقط
Chrysanthemum.jpg
دوستان مارا دریابید
ip شاید بلوکه شده
چطور میتونم درستش کنم نیاز شدید دارم
سلام.. باز ميشه..
عزیز 5 دقیقه مودم رو خاموش کنید مجدد روشن کنید ، تا آیپی شما تغییر بکنه ، به احتمال خیلی زیاد بلوک شده آیپی شما . که با اینکاری که گفتم مشکلتون حل میشه .
در تنظمات مودم مقدار بلوک ای پی را از 30 به 150 تغییر دهید تا در اینده به این مشکل برنخورید
الان هم با با خاموش و روشن کردن مودم درست میشود
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
روشن خاموش کردم ولی درست نشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)