نوشته اصلی توسط
the_coder
فقط جواب همین پستتون رو میدم . بهتره ادامه ندیم
فکر می کنید یک یوزر توی تاپیک بیاد بگه که فلان شرکت معتبر (نه از این خونگیا) که هم دیدیمش هم باهاش کار کردیم و هم شناخت از فعالیتش داریم سرورم و برداشت بی دلیل برد
یعنی اون شرکت ***ه؟
100% علتی داشته و یا ایشون از جای دیگه ضربه خوردن . درسته ایرانه اما مهر های پای قرارداد ها که هم وکیل شرکت امصا کرده هم خودتون و هم افرانت ، میاد میگه ما نزدیم؟ شما سرور ندارید؟ا این مهر ساختگیه؟ با این همه تجهیزات و کارمند و ساختمون گیره یک دونه سروره که ب***ه؟ و از ابروش نترسه؟
این شدنی نیست عزیز
و باز می گم مطمئن باشید شرکت افرانت این کارو نکرده مگر مشکلی از طرف یوزر بوده و یک جایی رو رعایت نکرده یا به یک شخص اعتماد کرده و سرور رو سپرده و رفته
وقتی کامل در جریان نباشی و یکی گفت فلان شرکت معتبر سرویس داشتم وقتی خواستم سرویسم و کنسل کنم بگه که نه نداشتی (هر ماه صورت حساب صادر میشده واسه همون سرویس)
و به این حرف اعتماد کنید و هرجا رسیدیدی بگید (بدون دونستن درست موضوع)یعنی روی هوا حرف زدن
و بعد از شکایت (باوجودی که همه چیز مشخص هست) میاد شرکت میگه سرور اینجاست گولتون زدیم؟ حالا لج میکنه میگه چون شکایت کردی نمیدمت؟ مگه بچه بازیه؟ والا دیگه اکثر همین خونگی ها هم این بچه بازی هارو در نمیارن
شما هم بهتره فکر نکنید چون یک یوزر چنین حرفی زده (بدون اینکه چیزی از جریانش بدونید) پس 100% درست میگه و شما مطمئن تکرارش کنید
من شخصا چیزی که در ذهنم بود نگفتم ، چیزی که دیدم و گفتم (این همه سازمان و موسسه رو دیدم باهاش کارمی کنن جه دولتی و خصوصی و قرارداد ها و نحوه کار رو دیدم و خودم و هم وکیل شرکتمون واسه قراردادها رفتیم و کار هارو انجام دادیم)
به این همه قراردادها و دیده ها و تحقیق ها نمی گن تصورات ذهنی ، به اون چیزی میگن تصورات ذهنی که حرف یک نفر رو فقط بشنوید و از هیچکس دیگه که با این موسسه کار کرده این رو نشنوید
ولی بیاید و اینقدر مطمئن توی جای عمومی مطرح کنید
موفق باشید