-
April 19th, 2012, 12:00
عضو انجمن
سوال در مورد دانشکده افسری.
سلام دوستان
من آخر خرداد فارغ التحصیل کارشناسی فناوری اطلاعات میشم.. عده ای بهم پیشنهاد دادن که وارد دانشکده افسری بشم.
قابل توجه این که متولد 69 هستم سربازی هم نرفتم. از اونجایی که مدرک کارشناسی دارم پیشنهاد دانشکده افسری دادند.
کسایی که در نظام هستند و تجربه نظام رو دارند میتونند اطلاعاتی بهم بدن؟ خوبه یا بد؟ مزایا چی هست معایب چی هست؟ شرایطش چی هست؟ سپاه یا ارتش؟ نیروی زمینی دریایی یا هوایی؟
کلا کسی مثل من با این مدرک و سن به نظر شما نظام مناسب هست یا نه؟
-
April 19th, 2012 12:00
# ADS
-
April 19th, 2012, 12:22
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد دانشکده افسری.
سلام
ببین افسری و درجه داری خوبه اما برای آدمش نه شما که 4 سال زحمت کشیدی و آی تی خوندی !
اگه شما میخواستی درجه دار بشی نیاز به تلف کردن 4 سال از عمرتون نبود و همون پیش دانشگاهی میتونستی تو آزمون ثبت نام کنی , شاید خود شما و ... بگید که آی تی رو خوندم که اطلاعاتم بیشتر بشه و .... اما تو درجه داری از این اطلاعات شما فکر نکنم استفاده چندانی کنند !
پلیس خوبه اگر بتونی بری - واحد های خوبی نسبت به دوتای بالایی داره / مانند : پلس + 10 / پلاک و کارت ماشین و .... / همین پلیس فتا و ...
موفق و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از H.G.N به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2012, 12:32
عضو دائم
توی ارتش بری اختیارت رو ازت میگیرن هیچ وقت مال خودت نیستی
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2012, 12:36
برو سپاه ...آی تی هم خوندی مستقیم میری اطلاعات !! حالش رو میبری..آخر ماه هم یک چک سفید بهت میدن برای حقوقت
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2012, 13:42
عضو انجمن
به این یک نگاهی بنداز ، شاید به دردت خورد . به رشتهٔ خودت هم مربوط میشه ، به رشتهٔ نظامی هم !
ایجاد رشته دفاع سایبری در دانشگاهها - Gerdab.ir
-
تعداد تشکر ها از cartman10mpi به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 00:09
عضو انجمن
ممنون از دوستان.
من طبق اطلاعاتی که گرفتم از بقیه کسایی که میشناختم یکی این بود که ورودی برای کسانی که کارشناسی دارند متفاوت هست.
توی بوشهر که ما هستیم نیروی هوایی ارتش، نیروی دریایی ارتش، نیروی دریایی سپاه و نیروی زمینی سپاه به تازگی شروع به کار کرده که تیپ پیاده امام صادق باشه.
Am!r: اینو از یکی هم شنیدم که میگه اگه بری کلا آدم خودت نیستی و هیچ اختیاری نداری.
faranetwork: فکر نکنم اینجور که شما میگید باشه.
cartman10mpi: در این مورد متاسفانه نمیشه اصلا حساب کرد چون وضعیت ایران هیچ وقت معلوم نبوده. من یه روز هم برام یه روز هست.
در کل حقیقت اینه که من با اینکه توی رشته مورد علاقه تحصیل کردم ولی قصد خدمت به کشور و نظام رو دارم حالا به هر طریقی. اگه مرتبط با رشته باشه که طبیعتا بهتره.
-
-
April 20th, 2012, 00:12
عضو دائم
سلام
اگر نهایتا به نتیجه رسیدی که وارد نظام بشی
دور ارتش رو خط بکش حقوق اش خیلی پایینه
من سرباز ارتش هستم
به طرف با 8 سال خدمت و مدرک لیسانس کامپیوتر 600 میدن
همین رو سپاه دو برابر حقوق میده
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 00:29
من فکر کنم دو نفر رو دیدم که از دانشگاه افسری امام علی یا فرار کرده بودن یا وسطش امده بودن بیرون فقط به خاطر اموزش نظامی و سختگیری هایی که انجا هست ...
زمان خدمت سربازی خودم هم زیاد در موردش کنجکاو نبودم ولی بیکار که میشدیم سرهنگ ها تعریف میکردن جای جالبی به نظر من نبود شما نمیدونی دوره اموزشی دوماه سربازی چی هست حالا فکر کن یه چیزی سفت و سخت تر برای افسری پیاده میکنن که از نظر من دیوونگی هست کسی بره چندسال عمرش رو اینجوری اموزش ببینه ...
اخرش هم چی ؟ الان همین بنده خدا ها که لیسانس کامپیوتر یا فوق بودن مگه چقدر حقوق میگرفتن ؟ با درجه معمول نظام 700 تا 800 تومن ... سرهنگش دیگه یه میلیون خورده ای میگیره شما حالا شروع کن برو تا بررسی به جایگاه اینها توی شرایط نظامی و این حقوق گیرت بیاد ... 
پ.ن: البته بعضی ها از نظام خوششون میاد که 1% اینجورین دیگه شاید شما خوشت بیاد خیلی هم حال کنی ...
-
تعداد تشکر ها از ali2k به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 00:48
عضو جدید
اگه میخوای سربازی نری ، برو حوزه ! البته من مطمئن نیستم ، اما از بعضی ها شنیدم
2 سال میری بعدش سربازیت تعطیله !
-
تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 01:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
قصد خدمت به کشور و نظام رو دارم حالا به هر طریقی. اگه مرتبط با رشته باشه که طبیعتا بهتره.
خدمت به کشور حتما وارد ارتش شدن و غیره نیست دوست عزیز، شما ممکنه خیلی بیشتر بتونی به مملکت کمک کنی اگر توی یک شرکت معمولی دولتی کار کنی، ولی اگر علاقه به ارتش و افسری و غیره دارید بعد فرق می کنه موضوع
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
-
تعداد تشکر ها از Mr_Parham به دلیل پست مفید