-
April 19th, 2012, 19:12
Vds برای یک سایت آزمون گیری آنلاین
سایت ما در برخی از روزها شدیدا با بانک درگیر میشه (60 هزار درج داده در دو الی سه ثانیه) و کوئری های سنگین.
یک VDS می خوام با قابلیت خاموش کردن سرور، راه اندازی مجدد سرور.
یک سوال هم داشتم : PHP و Cent OS رو خودم باید نصب کنم یا شما نصب می کنید؟ هزینه ی پیکربندی میگیرید یا خیر؟
از آنجا که اعتبار شرکتی در میان است، سابقه ی کاری بالای شما برای ما از اهم واجبات است پس لطف کنید سابقه ی کاری خود را در این حوزه نیز ذکر بفرمائید.
-
-
April 19th, 2012 19:12
# ADS
-
April 19th, 2012, 19:19
عضو انجمن
پاسخ : Vds برای یک سایت آزمون گیری آنلاین
طوبی سرور: ثبت دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، لایسنس
شماره تماس: ٩١٠٠٤٠١١-۰۲۵
آی دی تلگرام: tooba_co
-
-
April 19th, 2012, 19:23
سلام از ovh در خدیمتیم
درصورت تمایل به صورت مستقیم با ما تماس بگیرید
id : r.koohi
وب سایت پشتیبانی
| هاست لینوکس | هاستینگ |نتورک پلاس | ثبت دامنه |نمایندگی دامنه |نمایندگی هاست - ناحیه کاربری
ویرایش توسط rezahd : April 22nd, 2012 در ساعت 11:32
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
-
April 19th, 2012, 19:33
خدمت شما عرض کردم که سابقه ی کاری شما برای شرکت ما از اهم واجبات است، لطفا سابقه ی کاری خود را اعلان نمائید، در سایتتان هم در بخش در مورد ما تنها چیزی که مشهود است کلمه ی زیر است:
در حال ساخت....
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

نوشته اصلی توسط
rezahd
شما مطمئن هستید در سایتتان vds ارائه می کنید؟؟
-
-
April 19th, 2012, 19:34
عضو انجمن
طوبی سرور: ثبت دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، لایسنس
شماره تماس: ٩١٠٠٤٠١١-۰۲۵
آی دی تلگرام: tooba_co
-
-
April 19th, 2012, 19:40

نوشته اصلی توسط
alireza.stack
سایت ما در برخی از روزها شدیدا با بانک درگیر میشه (60 هزار درج داده در دو الی سه ثانیه) و کوئری های سنگین.
یک VDS می خوام با قابلیت خاموش کردن سرور، راه اندازی مجدد سرور.
یک سوال هم داشتم : PHP و Cent OS رو خودم باید نصب کنم یا شما نصب می کنید؟ هزینه ی پیکربندی میگیرید یا خیر؟
از آنجا که اعتبار شرکتی در میان است، سابقه ی کاری بالای شما برای ما از اهم واجبات است پس لطف کنید سابقه ی کاری خود را در این حوزه نیز ذکر بفرمائید.
سلام
میتونیم بهتون سرویس بدیم
با مشخصات زیر بابت کانفیگ تضمینی و 100% بدون مشکل برای سایتتون هزینه دریافت میکنیم
CPU : 2xCore 3.3GHZ
R.A.M : 2048
H.D.D : 100 G
Price p/m : 60500
-
-
April 19th, 2012, 19:45

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
میتونیم بهتون سرویس بدیم
با مشخصات زیر بابت کانفیگ تضمینی و 100% بدون مشکل برای سایتتون هزینه دریافت میکنیم
CPU : 2xCore 3.3GHZ
R.A.M : 2048
H.D.D : 100 G
Price p/m : 60500
لطف کنید آفرهاتون رو کامل بگید تا بتونیم بهتر تصمیم گیری کنیم، چند آی پی اختصاصی؟ سرعت پورت؟ نوع پنل مدیریت؟ سی پی یو اینتل زئون یا چیز دیگر
-
-
April 19th, 2012, 20:01
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
-
-
April 19th, 2012, 20:07
عضو انجمن
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
April 19th, 2012, 21:38
عضو انجمن
سلام،
از هتزنر آلمان با این آفر در خدمت هستیم:
رم: ۱ گیگابایت اختصاصی شده
سی پی یو: دو هسته کامل از Core i7 بدون محدودیت در پردازش!
هارد ۵۰ گیگابایت.
برای شما راحت ترین کار این هست که CentOS رو نصب کنید و یک کنترل پنل ساده داشته باشید (مثلا kloxo) برای کار.
البته یکی از مشتریان ما، که برنامهی database intensive داره دیتابیس رو گذاشته روی سرور لینوکس و با دو تا سرور بهش query میده !
----------------------------------------------------------
-