سلام بچه ها من وارد میکنم میگه شماره اشتباهه هر دو شماره که وارد میکنم میگه اشتباهه باید چطور وارد کنم
سلام بچه ها من وارد میکنم میگه شماره اشتباهه هر دو شماره که وارد میکنم میگه اشتباهه باید چطور وارد کنم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
فرستادم پیغام Message Submitted Successfully . اومد اما اس ام اسی دریافت نکردم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
همون ایرانسله اما نیومد
پس اینم پرید![]()
ارسال sms رایگان پر !
دیگه نمیفرسته
سلام دوستان
ببخشید تاپیک رو بالا میارم
اما سایت هنوز ارسال میکنه اما بعضی ها که میگن ارسال نمیکنه دلیلش اینه که یکم نغییر پیدا کرده
قبلا میشد با هر شماره ای اس ام اس فرستاد اما به خاطر اینکه 9 کد همراه ایران هست جلوش گرفته شده
شما تو قسمت ارسال کننده هر شماره ای میخواید بدید اما اولش 9 نباشه
مثلا بدید
98374875522
شماره دریافت کننده میتونه هر چی باشه (ایرانسل و تالیا) و بعد میبینید که ارسال میکنه
فقط خواستم بگم تا دوستان ازش استفاده کنند
یا حق
آقا من اسکریپته این ساتو دارم واسه همراه اول هم کار میکنه - در ضمن کده امنیتی هم نمیخواد کسی میخواد بگه - 50 تومن مزایده
آقا ما واسه تبلیغ سایتمون این اسکریپتش رو روی رز بلاگ فعال کردیم!رایگانه!سایت اصلی که دوستمون معرفی کرده بودند فی..لتر شده!
اما واسه ما
جواب هم میده تضمینی
هرکسی خواست پیغام بده
ویرایش توسط Blade : April 19th, 2012 در ساعت 19:20
در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند
گرتو نمی پسندی،تغییر ده قضا را
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)