نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

موضوع: آموزش تصویری متصل کردن درایو های کامپیوتر به سرور مجازی جهت دانلود و مدیریت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : آموزش تصویری متصل کردن درایو های کامپیوتر به سرور مجازی جهت دانلود و مدیریت

با سلام

دیدم هر کسی یه چیزی میگه گفتم بیام این صحبت رو تموم کنم و به نتیجه کامل برسونم

البته صحبت من ممکنه یه سری از حرف های دوستان که در این تاپیک گفتن خلافش رو ثابت کنه

یعنی میشه گفت هرکسی یه چیزی گفته و هر کس کامل درست نگفته نصفش درست نصفش اشتباه

با همان آموزسی که جناب سپید دانلود گذاشتن میشه فایلهای داخل سرور مجازی ویندوز را به کامپیوتر خودتون منتقل کنید

حالا این وسط چه اتفاقی میفته توضیح میدم :

شما با این کار عملا دارید انگار از یه آپلود سنتر فایل ، فایل دانلود میکنید

الان شما میرید از یه لینک دانلود فایل ، فایلی را دانلود میکنید خب چه اتفاقی میفته ؟ از پهنای اشتراک اینترنتتون کم میشه دیگه

اینم فرقی نداره حالا اونجا لینک بوده اینجا از طریق سرور مجازی به هارد شما فایل انتقال داده میشه (نمیان در منزل شما با سی دی فایل رو بدن که از همون خط تلفنتون و اشتراک اینترنتتون وصل هستید به سرور دیگه نمیدونم چرا بعضی ها فکر های اشتباه کردن تو این زمینه خیلی هم چیز آسونیه همچین پیچیده نیست که کسی متوجه نشه به نظر من)

سرعت انتقال هم اگر حرف های بالای من را متوجه شده باشید الان حتما فهمیدید

سرعت انتقال همان سرعت دانلوده از سرور توسط اینترنت خودتون و هیچ فرقی نداره

بعضی ها فکر میکنن سرور سرعتش بالاست پس میتونن کلی فایل با سرعت دانلود کنن رو سیستم خودشون

دوستان روی اشتراک اینترنت شما اگر جوری بگم که متوجه بشید فکر کنید یه سدی درست کردن که نمیگذاره سرعت دانلودتون بیشتر از 70 کیلوبایت بشه

حالا میخواد اون ور سد سرور باشه یا لینک هیچ فرقی نداره به هر حال هر دوتا لینک هستن.

حالا ممکنه شنیده باشید میگن رپیدلچ با سرعت دانلود کنید از سایتهای آپلود سنتر معروف (خب این همون سرور مجازیه ولی با اسکریپت و اکانت و ... که شده اسکریپت رپیدلیچ) ، : حالا چرا میگن پس اون سد که گفتم این وسط چی شد :

خب ببینید بعضی وقت ها افرادی هستن سرعت دانلودشون مثلا 250 کیلوبایته بعد یه سایتی مثل خیلی از لینک های میهن دانلود مثلا روی 150 لیمیت شده و نمیگذاره با سرعت بیشتر دانلود کنید و حوصله هم ندارید وقتشم ندارید مخصوصا وقتی فایل حجیم باشه حالا تو سرور مجازی یا همان رپیدلیچ میزنید وقتی دانلود کرد اونجا بعد خودتون از سرور خودتون (یا همان اکانت لیچ خودتون) با آخرین سرعت ممکنه نتتون یعنی همان 256 سریع دانلود میکنید.

دیگه جوری به ذهنم نرسید که از این راحت تر توضیح بدم برای دوستان

امیدوارم ابهامات برطرف شده باشه

موفق باشید یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : April 17th, 2012 در ساعت 23:46
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)