-
April 17th, 2012, 20:25
محدود سازی
سلام دوستان
1-میخواستم بدونم که چطوری میشه توی یک هاستینگ مقدار رم برای هر دامین رو محدود کرد؟
خیلی جاها دیدیم که میگن محدودیت رم روی 64 یا 128
2-میخوام بدونم چطوری میشه میزان اپلود از طریق اسکریپت و اپلود از طریق فایل منیجر رو محدود کرد؟
سرور اختصاصی گرفتم و میخوام باهاش هاستینگ راه بندازم
هرکی این و سوالای دیگه منو جواب بده یه هاست 5 گیگ با امکانات نا محدود از من میگیره
-
-
April 17th, 2012 20:25
# ADS
-
April 17th, 2012, 20:37
عضو دائم
پاسخ : محدود سازی
-
تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2012, 21:04
اره
دیدی که وقتی یه یوزر لود سرور رو میبره بالا سریع ساسپند میشه؟
منم میخوام همینطور باشه که یه مقدار رم به یوزر اختصاص داده بشه و در صورت بالا بردن اود سرور اکانتش ساسپند بشه. همینطور محدودیت اسپم ایمیل
اگه قرار باشه یه هاستینگ بدون محدودیت راه بیفته یوزرا پدرشو در میارن از بس استفاده میکنن
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

نوشته اصلی توسط
allbert
محدود کردن ایمیل چی؟ پلاگین های رایگان واسش وجود نداره؟
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
اقا من میخوام کلا هرچیزی رو که لود سرور رو میبره بالا محدود کنم - مموری - سی پی یو - ارسال ایمیل و......
-
تعداد تشکر ها از ariyangham به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2012, 21:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ariyangham
محدود کردن ایمیل چی؟ پلاگین های رایگان واسش وجود نداره؟
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
اقا من میخوام کلا هرچیزی رو که لود سرور رو میبره بالا محدود کنم - مموری - سی پی یو - ارسال ایمیل و......
ایمیل رو که خود سی پنل لیمیت میکنه
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2012, 21:09
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2012, 22:42
خوب بقیش چی؟ یعنی این سی پنل که ماهیانه داره پول میگیره یه پلاگین واسه یوزراش نداره که مقدار رم و سی پی یو رو محدود کنه؟
حتما دیدید که هاستینگ ها تو قوانین نوشتن در صورتی که 15% از منابع سرور رو بیشتر از 60 ثانیه استفاده کنید ساسپند میشید؟
دوستان یه اوپن سورس که این امکانات رو داشته باشه وعرفی کنید
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
من پلاگین های معرفی شده رو دیدم. اینا برای cloud linuxe من برای لینوکس میخوام.
ویرایش توسط ariyangham : April 18th, 2012 در ساعت 12:16
-
تعداد تشکر ها از ariyangham به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2012, 12:16
متاسفانه اینجا اینقدر حرفه ای خودش رو جلوه داده کسی نیست راهنمایی درست و حسابی بکنه. متاسفانه
-
-
April 18th, 2012, 12:32
[QUOTE=ariyangham;423819
هرکی این و سوالای دیگه منو جواب بده یه هاست 5 گیگ با امکانات نا محدود از من میگیره[/QUOTE]
دوست عزیز اینجا کاربرا به هم کمک میکنن و سریعا اگه بتونن جواب میدن لازم نیست شما جایزه تعیین کنید برای دریافت پاسخ
-
تعداد تشکر ها از mehran00 به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012, 21:04
اره معلومه. واسه همینه 3تا موضوع زدم به نفر نیومده جواب دست حسابی بده
-