-
December 27th, 2011, 00:13
عضو انجمن
پاسخ : درخواست همکار

نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
این مورد رو زیاد شنیدم افراد میگن، ولی پیش نیومده تا به حال جایی در موردش نوشته باشه، شما منبع خاصی دارید ؟؟
بنظر من سن رو به 16 کاهش دهید، چون توی خیلی از کشور ها بعد از 16 سال افراد ممکنه وارد بازار کار شوند.
این کاملا بی معناست، یعنی چی مثلا خوانم ها با حجاب وارد سایت بشن !
پ ن . منظوری ندارم ولی ایشون فکر می کنم دومین باری هست که همچین پستی میدن که قبلی هم توسط Aria پیگیری شد ولی ایشون انگار متوجه نیست کلا
ضمن تشکر از شما
بله حق با شماست - پست ایشون کمی نا به جا و دور از مبحث ما بود بالاخره ما تو این انجمن همکاریم و ...
-
-
December 27th, 2011 00:13
# ADS
-
December 27th, 2011, 07:12
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز h.g.n باشه دامنه رو خواستید منتقل میکنم به شما
درمورد آقای پرهام بگم که من دیگه در این مورد حرفی نمیزنم
دوست عزیز h.g.n موفق و موید باشید در پناه حق
درمورد مدیریت بخش ها هم به احتمال میتونم کمک کنم
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
-
December 27th, 2011, 08:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
plastic
مایکروسافت از 10 ساله ها ثبت نام میکنه !
سن ملاک نیست مخصوصا در زمینه پی سی که سنین 14 به بالا گاها تخصص های بیشتر از سنین بالا تر دارند.
من خودم اگه باشم زیر 18 سال اصلا استخدام نمی کنم. حتی خیلی بالاتر باید باشه. چون تجربه زیاد دارم که اینجور افراد زیاد استیبل (stable) نیستند. بخدا قصد توهین ندارم. توی ایران متاسفانه این مشکلات هست. مایکروسافت ممکنه 6 ساله هم استخدام کنه. ولی مگه اینجوریه که هرکی این سنو داشته باشه استخدام کنه؟ نه کلی امتحانش می کنند و آزمایش باید پس بده. توی ایران هم مینجور.
توی این سن افراد با تخصص بالا خیلی وجود داره. خیلی زیاد. چند ماه هم کار می کنند. بعدش یه روز صبح می بینی پی ام گذاشته من رفتم بای!!!
به همین راحتی!
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
تعداد تشکر ها از hamidjan به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2011, 11:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamidjan
من خودم اگه باشم زیر 18 سال اصلا استخدام نمی کنم. حتی خیلی بالاتر باید باشه. چون تجربه زیاد دارم که اینجور افراد زیاد استیبل (stable) نیستند. بخدا قصد توهین ندارم. توی ایران متاسفانه این مشکلات هست. مایکروسافت ممکنه 6 ساله هم استخدام کنه. ولی مگه اینجوریه که هرکی این سنو داشته باشه استخدام کنه؟ نه کلی امتحانش می کنند و آزمایش باید پس بده. توی ایران هم مینجور.
توی این سن افراد با تخصص بالا خیلی وجود داره. خیلی زیاد. چند ماه هم کار می کنند. بعدش یه روز صبح می بینی پی ام گذاشته من رفتم بای!!!
به همین راحتی!
ضمن تشکر از شما !
آقا حمید همانطور که درعنوان تاپیک مشاهده می فرمایید ما قصد استخدام فرد یا افرادی را نداریم و ما فقط از همه کسانی که وقت و علاقه و ... دارند می خواهیم بر اساس تخصصشان از آنها در پست های مدیریتی استفاده کنیم .
در مورد سن هم بنا به گفته دوستان فعلا محدودیت رو حذف کردیم ! اما قطعا با همکاری همه دوستان مدیران لایقی برای تمامی انجمن ها انتخاب خواهیم کرد که مشکلی پیش نیاید .
موفق باشید
در مورد دامنه باز هم در حال مذاکره هستیم - دوستان نظری داشتند اعلام کنند ؟
-
-
April 17th, 2012, 18:40
عضو انجمن
با عرض سلام و احترام
ضمن تشکر از همه عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند و اعلام آمادگی کردند و همچنین پوزش میخوام بخاطر تاخیر در راه اندازی انجمن !
دوستان کارهای اولیه راه اندازی انجمن تا حدودی انجمن شده و بطور مجدد افرادی که در دسته بندی میتونند یار و یاور ما باشند لطفا برای بنده پیام ارسال نمایند .
---------------
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط H.G.N : April 17th, 2012 در ساعت 18:43
به زودی ...
-
-
April 17th, 2012, 19:03
عضو انجمن
-
-
April 17th, 2012, 19:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
سلام
دوست عزیز در این مورد بحث شده و جای هیچ حرفی نیست ! اگر علاقه مند همکاری هستید بسم الله !
با احترام
-
-
April 17th, 2012, 19:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H.G.N
سلام
دوست عزیز در این مورد بحث شده و جای هیچ حرفی نیست ! اگر علاقه مند همکاری هستید بسم الله !
با احترام
با کمال میل در خدمتم در هر پستی که صلاح بدونید کمک میکنم
-
تعداد تشکر ها از saeed_m27 به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2012, 19:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
با کمال میل در خدمتم در هر پستی که صلاح بدونید کمک میکنم
ضمن تشکر از شما - پیام خصوصی به حضورتون ارسال شد !
منتظر مشارکت سایر دوستان و همکاران هستیم !
-
-
April 17th, 2012, 19:55
با سلام نیاز به هزینه تبلیغات نداریم ولی در زمینه سخت افزار و شبکه و اموزش ها و.... در خدمتیم
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید