-
April 17th, 2012, 16:20
پاسخ : مشابه hostdl شرکت مشابه خارجی وجود داره؟

نوشته اصلی توسط
sepastian
برای آپلودسنتر کمی قضیه فرق میکنه و به دلیل مصرف خیلی بیشتر از سیستم مدیریت محتوا توصیه میشه که با هاستینگ های خارجی کار کنید که میتونید برای اینکار از vps + یک پنل رایگان مثل کولکسو استفاده کنید
به این دلیل میگم که اینکارو کنید چون مثل ایران معمول نیست که هر کی واسه خودش یه سایت داره میاد تو اون هاستش یه آپلوسنتر هم راه اندازی میکنه بلکه اونها برای اینکار از سرور استفاده میکنند به همین دلیل احتما sus شدن شما توسط اونها زیاد هستش
خب من الان اومدم وي پي اس از يه شركت ايراني گرفتم خب اينا هم كه پورت 1 گيگ رو روي سرور مجازي مستقيم نميدن ؟
حالا مي خواستم سايت دانلود بزنم يه چند ماه هي هستش كه هيچي هم نتونستم بزنم چون در گير انتخاب سرور مجازي هستم .
-
-
April 17th, 2012 16:20
# ADS
-
April 17th, 2012, 16:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ms313
خب من الان اومدم وي پي اس از يه شركت ايراني گرفتم خب اينا هم كه پورت 1 گيگ رو روي سرور مجازي مستقيم نميدن ؟
حالا مي خواستم سايت دانلود بزنم يه چند ماه هي هستش كه هيچي هم نتونستم بزنم چون در گير انتخاب سرور مجازي هستم .
نــ پـــ میخواستی کلی پورت رو بدن به شما ؟
اشتراک گذاری میشه بین سرور های مجازی ها دیگه
ولی اگه هم میخواید آپلودسنتر راه اندازی کنید که از هاستینگ غیر ایرانی حداقل هاست تهیه نکنید چون مشکل پیش میاد (منظور همون عکس هستش فایل که جای خود داره)
-
-
April 17th, 2012, 20:01
مشكل بسته شدن هاست ؟
اگه بخوام سرور مجازي تهيه كنم چي مي تونم تهيه كنم مشخصات سخت افزار بدين براي آپلود سنتر و هاست دانلود ؟
كس هايي كه هاست دانلود ميدن تو خارج از ايران اون وقت بايد با فايل ها مشكل داشته باشن مثل رپيدشر يا تن پيك.
-
-
April 17th, 2012, 20:20

نوشته اصلی توسط
ms313
مشكل بسته شدن هاست ؟
اگه بخوام سرور مجازي تهيه كنم چي مي تونم تهيه كنم مشخصات سخت افزار بدين براي آپلود سنتر و هاست دانلود ؟
كس هايي كه هاست دانلود ميدن تو خارج از ايران اون وقت بايد با فايل ها مشكل داشته باشن مثل رپيدشر يا تن پيك.
بستگی به سطح کاری شما داره ممکنه 1000 تا کاربر فایل آپلود کنن و یا فقط 5 نفر .
ولی آپلود سنتر بزرگ نیاز به سرور اختصاصی با هارد بزرگ داره
-
-
April 17th, 2012, 20:21
عضو انجمن
به نظر من اختصاصی کار کنی بهتره .
-
-
April 17th, 2012, 20:32
نه هنوز اول كار مي خوام باشه به اون بزرگي هم نيست.
در ضمن فردا گير ندن براي وي پي اس كه چرا آپلود سنتر زدي يا سايت دانلود گذاشتي چون بيشتر برنامه ها كرك داره.
-
-
April 17th, 2012, 21:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ms313
نه هنوز اول كار مي خوام باشه به اون بزرگي هم نيست.
در ضمن فردا گير ندن براي وي پي اس كه چرا آپلود سنتر زدي يا سايت دانلود گذاشتي چون بيشتر برنامه ها كرك داره.
ببینید برای آپلودسنتر عکس و هم اینکه از اون سرور مجازی برای هاست دانلودتون هم استفاده کنید یه سرور مجازی با رم 512 و هارد 50 هم کافیه حالا تا بعد میتونید ارتقاء بدید برای اطمینان از وارز بودن سرور هم قبل از خرید خوب میپرسید از ادمین سرور
-
-
April 17th, 2012, 22:33
من يه بار از چند نفر پرسيدم تو اين انجمن هم مثل ين پست خودم تو تايپيك ديگرون پست زدم و پرسيدم كه چه مقدار پورت مي خواد همه گفتن كه پورت 1 گيگ مي خواد الان هيچكس اون پورت رو نميدن .
در ضمن از سايت هاي خارجي ميشه معرفي كنيد براي اين كار ؟!
-
-
April 29th, 2012, 17:58
به نظر من سرور مجازی برای یک سایت اصلا نمیتونه چیز خوبی باشه , چون باید نحوه کار با سرور و اینها رو آشنا باشید , یک رسیلر قوی میتونه خیلی بهتر از سرور مجازی باشه ( به نظر من )
-
-
April 29th, 2012, 23:35

نوشته اصلی توسط
victor7732
به نظر من سرور مجازی برای یک سایت اصلا نمیتونه چیز خوبی باشه , چون باید نحوه کار با سرور و اینها رو آشنا باشید , یک رسیلر قوی میتونه خیلی بهتر از سرور مجازی باشه ( به نظر من )
با سرور مجازي كار كردم موندم چي نصب كنم روش...
-